Ξέρετε γιατί βάζουμε διαφορετικά λάδια στον αφαλό;

Κοινοποίηση:
ΑΦΑΛΟΣ

Ο αφαλός μας (Nabhi) είναι ένα εκπληκτικό δώρο που μας έκανε το σώμα μας. Σύμφωνα με την επιστήμη, το πρώτο μέρος που δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη είναι ο αφαλός. Μετά τη δημιουργία του συνδέεται με τον ομφάλιο λώρο στον πλακούντα της μητέρας.
Ο αφαλός μας είναι σίγουρα ένα εκπληκτικό πράγμα! Όλες οι φλέβες μας είναι συνδεδεμένες με τον αφαλό μας, καθιστώντας τον το εστιακό σημείο του σώματός μας. Ο αφαλός είναι η ίδια η ζωή!
Πίσω από τον αφαλό βρίσκεται το «Πεχώτι» που έχει περισσότερες από 72.000 φλέβες. Ο συνολικός αριθμός των αιμοφόρων αγγείων στο σώμα μας είναι διπλάσιος από την περιφέρεια της Γης.
– Ξέραμε ότι για να ρίξουμε τη θερμοκρασία των μωρών, βάζαμε βαμβάκι με αλκοόλ στον αφαλό, τώρα ξέρουμε ότι με το λάδι είναι καλύτερα.
– Η εφαρμογή ομφαλού θεραπεύει τα ξηρά μάτια, την κακή όραση, το πάγκρεας, τακούνια και τα σχισμένα χείλη, διατηρεί το πρόσωπο λαμπερό, τα μαλλιά πιο υγιή, για πόνο στα γόνατα, ρίγη, λήθαργο, πόνους στις αρθρώσεις και ξηρό δέρμα . .
– Εφαρμόστε λάδι neem στον αφαλό σας, για να απαλλαγείτε από τα πεισματάρικα σπυράκια και την ακμή.
– Εφαρμόστε αμυγδαλέλαιο στον αφαλό σας, για να αποκτήσετε ένα λαμπερό πρόσωπο.
– Εφαρμόστε λάδι μουστάρδας στον αφαλό σας για να απαλλαγείτε από τα στεγνά και σκασμένα χείλη. Κινεί και τα έντερα σας για να απαλλαγείτε από τα επιβλαβή βακτήρια, αλλά διατηρεί τα καλά. Λειτουργεί πραγματικά σαν μια απαλή αποτοξίνωση.
– Εφαρμόστε ελαιόλαδο ή καρύδα για να βελτιώσετε τη γονιμότητά σας.
– Διατηρήστε το βαμβάκι μουσκεμένο με αλκοόλ στον αφαλό σας για να θεραπεύσετε το κρύωμα, τη γρίπη και τη μύτη που τρέχει. Όταν ένα μωρό έχει στομαχόπονο, βάζουμε μερικές σταγόνες κατευθείαν στον αφαλό και κάνουμε μασάζ για λίγα λεπτά γύρω από τον αφαλό, ο πόνος θεραπεύεται. Το πετρέλαιο λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.
– Διατηρήστε το βαμβάκι μουσκεμένο με κονιάκ στον αφαλό σας, για να ανακουφιστείτε από τον πόνο και τις κράμπες της εμμηνορροίας
– Το σησαμέλαιο χρησιμοποιείται για κάθε είδους πόνους στις αρθρώσεις. Είναι γνωστό επίσης ότι ενισχύει τα οστά. Πολλοί γονείς το χρησιμοποιούν στα παιδιά τους κάθε βράδυ όταν κοιμάται.
– Χρησιμοποιήστε ίση ποσότητα λάδι μουστάρδας και τζίντζερ για στομαχόπονο, φούσκωμα, ναυτία και πεπτικά προβλήματα.
– Η χρήση ζεστού ελαίου βελτιώνει τη ροή του αίματος στο νευρικό σύστημα και βελτιώνει επίσης το ανοσοποιητικό σύστημα. Αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα και ενισχύει το πεπτικό σύστημα. Ανακουφίζει τον πόνο στις αρθρώσεις.
– Το έλαιο θυμαριού είναι αντισπασμωδικό, βοηθά στη χαλάρωση των αρτηριών και των φλεβών, μειώνοντας έτσι την αρτηριακή πίεση και το στρες της καρδιάς. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενδυνάμωση και τονωση των καρδιακών μυών.
– Ως διουρητικό, το λάδι θυμαριού μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό σας να απομακρύνει την περίσσεια νερού, αλάτι και τοξίνες από το σώμα σας, που προάγει το βάρος, την αρτηριακή πίεση,
– Το λάδι θυμαριού είναι ένα προσδοκώμενο, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση της βλέννας από τον αεραγωγό και τους πνε Εγκρίθηκε από τη Γερμανική Ηλεκτρονική Επιτροπή για την αντιμετώπιση της βρογχίτιδας, του κοκκύτη και της φλεγμονής του ανώτερου αναπνευστικού.
Θυμηθείτε ότι το έλαιο θυμαριού είναι μια ισχυρή ένωση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται απευθείας στο δέρμα σας, καθώς μπορεί να προκαλέσει αισθήσεις και ερεθισμούς. Πρέπει πρώτα να αραιωθεί σε λάδι υποστήριξης (όπως ελαιόλαδο, λάδι καρύδας ή αμυγδαλέλαιο).
100% αγνό αιθέριο έλαιο θεραπευτικής ποιότητας είναι αυτό που ψάχνετε.
– ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ
Το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, βάλτε 3 σταγόνες καστορέλαιο στον αφαλό σας και απλώστε το περίπου 1μιση ίντσα γύρω από τον αφαλό σας.
– ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ.
Το βράδυ πριν πάτε για ύπνο, βάλτε 3 σταγόνες λάδι μουσταρδί στον αφαλό σας και απλώστε το περίπου 1μιση ίντσα γύρω από τον αφαλό σας.
ΒΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ
Ο αφαλός σας μπορεί να ανιχνεύσει φλέβες που έχουν στεγνώσει και βάζοντας λάδι, αυτά τα νεύρα θα τις ανοίξουν…
Μπορείτε να κρατήσετε ένα μικρό μπουκαλάκι που περιέχει το αιθέριο έλαιο δίπλα στο κρεβάτι σας και να τοποθετήσετε μερικές σταγόνες στον αφαλό σας πριν κοιμηθείτε. “
Lorens Simonet
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: