Ξάνθη: 36χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 46χρονο, δημοσίευσε την ομολογία του στο TikTok!

Κοινοποίηση:
rthrtth

Την άγρια δολοφονία ενός 46χρονου συγχωριανού του ομολόγησε ένας 36χρονος  από το Δροσερό Ξάνθης, με βίντεο που ανέβασε στο TikTok, προτού παραδοθεί στις τοπικές αρχές!

Οπως παραδέχτηκε ο 36χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε τον 46χρονο σήμερα τα ξημερώματα στο Δροσερό Ξάνθης. Ιδιαίτερα εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι, λίγο πριν παραδοθεί, ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο επιχειρεί να «δικαιολογήσει» την πράξη του κάνοντας λόγο για ζητήματα προστασίας της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες είχαν λογοφέρει για τον ίδιο λόγο και νωρίτερα το ίδιο βράδυ, ωστόσο, ο καθ’ ομολογίαν δράστης έδωσε συνέχεια λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, καθώς πήγε στο σπίτι του 46χρονου και αφού έσπασε την πόρτα, τον πυροβόλησε ενώπιον της 15χρονης, της μητέρας της και της συζύγου του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε λίγο αργότερα, ενώ φέρεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

Μαζί με τον 36χρονο συνελήφθη και ένας εκ των δύο γιων του, με την κατηγορία εμπλοκής στο συμβάν, ενώ αναζητούνται ο δεύτερος γιος του και ο γαμπρός του για συνέργεια. Κατά την παρουσία του στην Ασφάλεια ο 36χρονος παρέδωσε και το πυροβόλο όπλο, με το οποίο δολοφόνησε το θύμα, ενώ ανέφερε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικά.

«Αθέτηση συμφωνίας»

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η διαφωνία με τον 46χρονο προέκυψε λόγω αθέτησης συμφωνίας από τον τελευταίο για «παράδοση» της 15χρονης εγγονής του στο γιο του 36χρονου, που συμπεριλάμβανε και χρηματική συναλλαγή. Αυτή την εκδοχή μετέφερε και ο καθ’ ομολογία δράστης, κάνοντας λόγο και για άλλου είδους προσπάθειες πρόκλησης βλάβης προς τον ίδιο από την πλευρά του θύματος.

Οπως αναφέρει το xanthinea.gr, ο δράστης έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά.

Σύμφωνα δε με το empros.gr, μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές, πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο Δευτέρα στον Εισαγγελέα για  την απολογία τους.

*πηγή φωτο: xanthinea.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response