ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!! “Αντι για πυροσβεστικά, έδωσαν τα λεφτά σε εσάς για τον κορονοϊό” – Τον “έκοψαν” επειδή είπε LIVE την μεγάλη αλήθεια [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
γφγφφ

Χάνουμε το μέτρημα όσον αφορά τα ξεσπάσματα των πυρόπληκτων τις τελευταίες ημέρες μπροστά στα κανάλια. Με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα καμένα, εναέρια μέσα στην χάση και στην φέξη (μόνο τα μηνύματα του 112 περισσεύουν), λίγοι πυροσβέστες που κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες οι κάτοικοι που έχουν χάσει τα πάντα ή βλέπουν να χάνονται ξεσπούν.

Την ίδια στιγμή περιμένουν τους πολιτικούς αρχηγούς να πάνε και δεν βλέπουν κανένα, βουλευτές Ευβοίας, Ν.Χαρδαλιάς, Πρωθυπουργός και λοιποί απόντες όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στις διάφορες περιοχές ενώ όπως άκουσαν στο διάγγελμα για όλα φταίει η περιβαλλοντική κρίση της κλιματικής αλλαγής.

Αυτή μάλλον έφταιγε που δεν ανοίχτηκαν οι αντιπυρικές ζώνες φέτος ή δεν αρκούν τα εναέρια μέσα ή κρουνοί δεν είχαν μια γεννήτρια να τους δώσει νερό!

Αυτή τη φορά στην πολύπαθη Εύβοια ένας κάτοικος που δίνει μάχη για να μην «καταπιούν» οι φλόγες το σπίτι του μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Όταν ο ρεπόρτερ του σταθμού τον ρώτησε για την κίνηση του πύρινου μετώπου, ο κάτοικος, προφανώς όντας αγανακτισμένος, δήλωσε τα εξής:

«Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα που θα δείξετε, απλά αν τα λεφτά τα οποία είχατε πάρει εσείς τα κανάλια σε αεροπλάνα (σ.σ. πυροσβεστικά) και στο σύστημα υγείας δεν θα είχαμε αυτά τα χάλια».

Εκείνο ήταν και το σημείο όπου με…μαεστρικό τρόπο κόπηκε η εικόνα και ο ήχος από την Εύβοια, με τους δύο ρεπόρτερ στο στούντιο να έρχονται σε εμφανή αμηχανία.

Η περιβόητη λίστα Πέτσα των 20 εκατομμυρίων, διότι σε αυτή αναφέρεται ο συγκεκριμένος κάτοικος, είχε συμπεριλάβει το σύνολο των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών, ενημερωτικών και αθλητικών ιστοσελίδων και εφημερίδω, προκειμένου να συμβάλλουν στην εκστρατεία κατά του κορωνοϊού:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο/Η γουρλομάτη, γκαντεμόσαυρε, μην παραιτηθείς, σας περιμένουν guillotines λέει:

    Είμαι μακριά και δε μπορώ αλλά εκεί στην καμένη Αθήνα, κάποιος να κλείσει τη DIGEA .
    Δείχνουν μόνο ότι συμφέρει τον χρηματοδότη τους, τη φαύλη κυβέρνηση.

  2. Μητσοτάκη Γ@μιέσαι

    δεν χαμπαριάζουν τα ΜΜΕ.. είναι σαν τους πολιτικούς.
    σιγά μη κλάψουν τώρα τα ΜΜΕ. όσο υπάρχει χρήμα.. στα τέτοια τους.

  3. Εάν το καταλαβαίνεται γιατί τον ”φάγατε” στον αέρα ?

  4. Ε βέβαια!!Η αλήθεια πονάει καί κόβετε μαχαίρι όταν δεν συμφέρει σε κάποιους.Οί μαλάκες καρφώθηκαν μόνοι τούς κοβοντάς τον κύριο πού να υγειάνει το στόμα τού.

  5. Σε όσες περιπτώσεις βγάλανε εικόνα λάιβ, γίνανε ρόμπα τα κανάλια και τα συνεργεία τους. ΣΚΑΙ, ΟΠΕΝ, ΜΕΓΚΑ κι όλα τα πορνοκάναλα που μπουκώθηκαν με κρατικά λεφτά για να μας ρίξουν στάχτη τα μάτια γι άλλη μια φορά. Τιμή και δόξα σ αυτούς που πλάκωσαν στις μάπες το συνεργείο του ΟΠΕΝ. Μακάρι να έφτασε η στιγμή, να γίνει αυτό το πράγμα κανόνας. Απ τους καναλάρχες τους μέχρι τον τελευταίο δημοσιογράφο δεν είναι κανένας αθώος. Όλοι ξέρουν ότι λένε αισχρά ψέματα.

Comments are closed.