ΞΕΦΤΙΛΑ! Μέχρι και το σουβλάκι τους πείραξε – Αυξήσεις που “καίνε” στο αγαπημένο θρυλικό έδεσμα των Ελλήνων

Κοινοποίηση:
σουβλακι

Μεγάλες αυξήσεις στην τιμή του… εθνικού φαγητού των Ελλήνων αναμένεται να φέρουν οι ανατιμήσεις σε διάφορα προϊόντα.

Θύμα λοιπών των αυξήσεων αναμένεται να πέσει και το σουβλάκι, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αύξηση έως και 20% στην τιμή του. Συγκεκριμένα, για το «πιτόγυρο» η τιμή από τα 2,30 αναμένεται να σκαρφαλώσει στα 2,90 ευρώ. Ενώ παράλληλα, το καλαμάκι από 1,60 ευρώ θα κοστίζει 1,90.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ καταστηματάρχης, η ανατίμηση στα σουβλάκια αποτελεί πραγματικότητα, όσο και για όλα τα προϊόντα στο εστιατόριο. «Γνωρίζουμε ότι σε κάθε ανατίμηση ο πελάτης δυσανασχετεί αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την αντιμετωπίσουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Γιατι λετε την πιτα σουβλακι;;;;;γιατι λετε το σουβλακι,καλαμακι;;;;;;καλαμακι λεγεται αυτο που πινουμε καφε,αναψυκτικο κ.τ.λ

    1. Γιατί δεν τονίζεις τις λέξεις όταν γράφεις;

  2. Το οικολογική (χωρίς το κρέας δηλαδή) παραμένει ίδια η τιμή του! Κόψτε το κρέας και τις τοξίνες/ντόπες που τα τάιζαν και τώρα τρώτε στο σουβλάκι!

  3. Οι αυξησεις εχουν ηδη γινει στα σουβλακια μεσα στο καλοκαιρι..

  4. Πίτα με γύρο/καλαμακι2,30€ και σκέτα 1,60€ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ, εκτός από τίποτα ξεπεσμένα βρομιάρικα πακιστανικά στο γκετοποιημένο κέντρο της Αθήνας.
    Αυτή τη στιγμή το σουβλάκι με πίτα (γύρο/καλαμάκι) παίζει από 2,50€ στη καλύτερη μέχρι 2,90€ στη χειρότερη. Τα σουβλάκια/καλαμάκια σκέτα ξεκινάνε από 1,80€ και φτάνουν τα 2,20€.
    Οπότε σκεφτείτε πόσο θα φτάσουν…

Comments are closed.