ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ! Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Με την Τούνη και την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου

Κοινοποίηση:
sakelaridis

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξή του στην Ιωάννα Τούνη για την περιπέτεια που περνάει με αφορμή το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε παρά τη θέλησή της.

«Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το “φιλοθεάμον κοινό” θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν “υποχρεωμένα” να του τα προσφέρουν», υπογραμμίζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ολόκληρη η ανάρτηση 

«Την Ιωάννα Τούνη δεν την γνώριζα, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Τώρα πλέον την ξέρω, ως μία γυναίκα που αντιμετωπίζει με παραδειγματικό θάρρος και αξιοπρέπεια, μία τέτοια δοκιμασία που σε φέρνει σε αμηχανία, στην καλύτερη περίπτωση. Ή στην χειρότερη περίπτωση σε οδηγεί σε αυτοκτονία, οπως στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή στη Θεσσαλονίκη.

Όσο δεν υπάρχει ισχυρό θεσμικό πλαίσιο άμεσης και ολοκληρωτικής προστασίας, το “φιλοθεάμον κοινό” θα διψά για σάρκα και αίμα (αίμα ναι, όχι σπέρμα) και τα αρπακτικά της ενημέρωσης θα νιώθουν “υποχρεωμένα” να του τα προσφέρουν.

Η καθεμία και ο καθένας έχει τη δύναμη να νικήσει τον φόβο. Με την Τούνη λοιπόν και με την κάθε Τούνη, και τώρα και πάντα, από εδώ μέχρι την άκρη του κόσμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Όταν η Τούνη βγάζει 50 φωτογραφίες την μέρα με την γυαλάρα στον ήλιο και την κωλάρα στον άνεμο, όταν δεν έχει αφήσει πεζούλα και ξερολιθιά στην Μύκονο που να μην έχει τουρλώσει την κωλάρα της, πιστεύει κάποιος ότι την δυσφημεί ένα βιντεάκι που την δείχνει να καβαλιέται? Διαφήμιση της κάνει. Άσε που υποψιάζομαι ότι η ίδια το ανέβασε για διαφήμιση και άγρα πελατείας όπως κάνουν πολλές βιζιτούδες στην Αμερική που ανεβάζουν τέτοια βιντεάκια και μετά μυξοκλαίνε “Μου κλέψανε το κινητό και είχα κάτι βιντεάκια μέσα με τον πρώην μου και αυτοί οι αλήτες τα ανέβασαν στο ίντερνετ”. Να ήταν κάποια καλή κοπελίτσα θα την συμπονούσα, αλλά την ψ@λαποθήκη τι να συμπονέσεις?

  2. Πρώην κυβερνητικέ εκπρόσωπε γιατί σε κοροϊδεύει ο κόσμος για τα καρότα; προφανώς είναι του επιπέδου σου και του κόμματος που εκπροσωπευεις η προσωπικότητα της αλβανιδας τουνη που στενοχωρεθηκε τοοοοσο πολύ που μας ενημέρωσε ότι πάει στη Μύκονο για να ξεχάσει.

  3. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λένε οι σχολιαστές γι αυτόν γιατί δεν το ξέρω; Γιατί στο ίντερνετ όταν τον βλέπουν μιλάνε για καρότα και τι λέει ο αποκάτω για πελάτες; Τί είχε γίνει με αυτόν;

  4. Που ξερεις….
    μπορει να κανει και αυτος βιζιτες….
    Ουστ….

  5. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ???ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Π@ΡΝΗ ΠΑΛΙΟΑΛΒΑΝΗ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ????ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ???? ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΛΑΣ ΤΖΟΓΛΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΣ ΟΛΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ????ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ !!!!ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ !!!!

    1. ΕΛΛΑΣ. το πιο σωστο σχολιο.
      ο “κυριος“ Σακελλαριδης και η “ κυρια“ Τουνη μιλανε την ιδια γλωσσα βασιζομενοι σε κοινη ηθικη….

  6. Καλά από όσα γίνονται γύρω μας βρήκε να σχολιάσει την Τούνη; Ημαρτον ρε παιδιά

  7. Έχω σιχαθεί τα καρότα για κάποιο λόγο πάντως…..

Comments are closed.