Ν.Καβάλα: “Δώσαμε στους πρόσφυγες ό,τι χρειάστηκαν, αλλά εκείνοι μπήκαν και μας ρήμαξαν τα σπίτια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
rimaxan1

Χιλιάδες “πρόσφυγες” σε ένα χωριό 50 κατοίκων

Πάνω από δυόμιση χιλιάδες πρόσφυγες φιλοξενούνται συνολικά σε περιοχές του δήμου Παιονίας Κιλκίς. Η έρευνα του ΑΤΛΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, αποκαλύπτει πτυχές της καθημερινότητας των λιγοστών κατοίκων στη Νέα Καβάλα και το Πολύκαστρο όπου οι ντόπιοι συνυπάρχουν πλέον με όποιον τρόπο μπορούν με τα κύματα προσφυγικών ροών που έρχονται και φεύγουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. καλά να πάθεις μωρή κωλόγρια. Εχετε ταϊσει ποτέ τους Έλληνες?

  2. Καλά σας κάνουν αφού τους ταΐζετε και τους ποτίζετε δώστε και κωλο τώρα μαλάκες. Κλωτσιές θέλουν και θαψιμο εδώ έχουμε εισβολή δεν το καταλάβατε ακόμα?

  3. Ρε καλά σας κάνουν και τώρα κλαίτε σα κάτι παλιοπουτάνες…ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ τους νεοκάφρους νεοφασιστοκράτες μαζι με τους συριζαίους που σας έκοψαν και σας κόβουν τα πόδια και τις ελπίδες σύριζα μαζί με τους μπασόκους σπιούνους κλέφτες ημιμαθείς πουστάρες. Καλά να πάθετε ΡΑΓΙΑΔΕΣ που μoνο ΙΔΑΝΙΚΟ είναι το χρήμα μαζί με τη πούτσα και το μουνί. Απολαύστε την παρακμή σας ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

  4. Αφου ειστε ζωντανοι να ειστε ευχαριστημενοι!!!!!!! Αυτοι δεν σεβονται τιποτα!!!!!!!

  5. ξαναψηφίστε νέα συριζοπασοκρατία για ακόμα περισσότερους επενδυτές, κοροϊδαρες …

  6. ξαναψηφίστε νέα συριζοπασοκρατία κοροϊδαρες…

  7. Τι λες ρε λεχρίτη Δήμαρχε ;;;;; Καινούργια καραμέλα είναι αυτή με την τήρηση της αναλογικότητας μέσα στην Ελλάδα ;;;;;;
    Να ανοίξουν τα σύνορα της Ελλάδας προς την Ευρώπη και η αναλογικότητα να τηρηθεί ΕΚΕΙ !!! Δεν θα θυσιάστουμε εμείς για να σωθεί από τον εποικισμό και τα επακόλουθα του η Ευρώπη , άκουσες λαμόγιο;;;;;;;

Comments are closed.