Νότια Κορέα: Επιβάτης αεροπλάνου της Asiana άνοιξε την έξοδο κινδύνου – «Ένιωσα δυσφορία» λέει

Κοινοποίηση:
ΝΗΓΦΝΓΗ

«Δυσφορία» υποστηρίζει ότι ένιωσε ότι ο επιβάτης της Asiana Airlines που προκάλεσε τρόμο κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν άνοιξε την έξοδο κινδύνου, λίγα λεπτά πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στην Ντέγκου στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, που επικαλείται το αστυνομικό τμήμα της Ντέγκου Ντόνγκμπου,, ο επιβάτης 30 ετών, δήλωσε στην αστυνομία ότι άνοιξε την έξοδο κινδύνου επειδή «ήθελε να κατέβει γρήγορα από το αεροπλάνο», καθώς ήταν στρεσαρισμένος, επειδή έχασε τη δουλειά του πρόσφατα.

Ο άνδρας αυτός άνοιξε την έξοδο κινδύνου όταν το αεροπλάνο βρισκόταν περίπου 213 μέτρα πάνω από το έδαφος, προκαλώντας πανικό στους επιβάτες.

Εννέα επιβάτες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Όλοι πήραν εξιτήριο έπειτα από περίπου δύο ώρες, σύμφωνα με αξιωματούχο της πυροσβεστικής.

Η αστυνομία σχεδιάζει να συλλάβει τον άνδρα μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, σύμφωνα με το Yonhap.

Ο Τζιν Σέονγκ-χιουν, πρώην αξιωματούχος ασφαλείας θαλάμου επιβατών της Korean Air, δήλωσε ότι από όσο γνωρίζει κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί, αλλά πρόσθεσε ότι επιβάτες έχουν ανοίξει εξόδους κινδύνου χωρίς άδεια ενώ το αεροπλάνο βρίσκεται στο έδαφος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τόσο εύκολα ανοίγει η έξοδος κινδύνου; Μάλλον ναι, για να λέγεται έξοδος κινδύνου. Πρέπει να ρτην ασφαλίσουν περισσότερο, πολλοί τρελοί μπαίνουν στα αεροπλάνα.

Comments are closed.