Νόνη Δούνια: «Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα»

Κοινοποίηση:
νονη

Λίγο πριν την τηλεοπτική της επιστροφή, η Νόνη Δούνια βρέθηκε καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου.

Η ίδια σχολίασε τη συμμετοχή της στο πλευρό του Κώστα Τσουρού, για το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», η πρεμιέρα του οποίου θα γίνει το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, είμαστε χαρούμενοι, εγώ ιδιαίτερα που κάνω αυτή την επιστροφή με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα που συνεργάζεσαι είναι το Α και το Ω. Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με τον τηλεθεατή και να τους αρέσει αυτό που παρακολουθούν» είπε η πρώην βουλευτής ΝΔ. Όπως εξήγησε, η τηλεόραση ήταν και παραμένει μια από τις μεγάλες της αγάπες, όμως ήθελε να επιστρέψει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. «Το timing ήταν καταπληκτικό» συνέχισε.

Ακόμη, δήλωσε πως δεν είχε ποτέ φιλοδοξίες να είναι πρώτο όνομα σε μια δουλειά. «Ποτέ δεν ήμουν λάτρης των πρωταγωνιστικών ρόλων. Μου αρέσουν και οι δεύτεροι ρόλοι, θεωρώ έχουν διάρκεια στον χρόνο και γενικά μου αρέσει η ομαδική δουλειά. Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα. Δεν είναι δυνατόν να αρέσουμε σε όλους».

Ξεκαθάρισε ακόμη, πως η ενασχόληση της με την πολιτική δεν αποτελεί παρελθόν και πως έχει σκοπό να συνεχίσει να είναι ενεργή σε αυτό τον τομέα, δηλώνοντας: «Δεν εγκαταλείπω, δεν τα παρατάω στη ζωή μου».
ΑΚΟΜΑ_ΔΕΝ_ΕΙΔΕΣ_ΤΙΠΟΤΑ__1_

«Μου ζητήθηκε να κάνω πλαστική στη μύτη»
Όταν η συζήτηση έφτασε στα πρότυπα ομορφιάς, το πρώην μοντέλο συμβούλευσε τις νεότερες γυναίκες: «Να καταλάβουν ότι η φυσική ομορφιά είναι το παν. Είναι ωραίο να είσαι διαφορετική, είναι ωραίο να ξεχωρίζεις» είπε.

Άλλωστε, η ίδια αποκάλυψε πως στην πρώτη της επαφή με πρακτορείο μοντέλων της ζητήθηκε να κάνει πλαστική στη μύτη. Είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω γεννιόμαστε με μία προσωπικότητα. Το περιβάλλον μπορεί να διαμορφώσει τη συμπεριφορά μας, αλλά ο χαρακτήρας μας είναι ίδιος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΝΔ…….
    Νονη Δουνια….
    ‘Με την Ελλαδα δεν παιζουμε …
    Τον παιζουμε….’

  2. Όταν πόζαρε με τον κ@λο έξω…..Η κα Νόνη έδειχνε την ψυχή της….ΝΔ….

Comments are closed.