Ντροπή όλοι οι κεντρικοί δρόμοι του Λεκανοπεδίου Αττικής σε κυκλοφοριακό μπάχαλο! Χιλιάδες απελπισμένοι οδηγοί εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά τους, με την κυβέρνηση να αδιαφορεί πλήρως! Ούτε ένας τροχονόμος για δείγμα!

Κοινοποίηση:
e36fb46f-8009-4c3c-aef9-f1010d9e0479

Κυκλοφοριακό μπάχαλο επικρατεί αυτή την ώρα σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου Αττικής με εκατοντάδες οδηγούς και επιβάτες εγκλωβισμένους μέσα στα αυτοκίνητά τους για ώρες και με την κυβέρνηση να αδιαφορεί πλήρως για το βασανιστήριο που υφίστανται οι πολίτες καθημερινά!


Ούτε ένας τροχονόμος δεν έχει εμφανιστεί πουθενά, έστω για δείγμα! Οι κεντρικοί οδικοί άξονες έχουν μετατραπεί εδώ και πολλές ώρες σε ένα απέραντο πάρκινγκ, με χιλιάδες νταλίκες, φορτηγά και πούλμαν να κυριαρχούν και με τους πολίτες ακίνητους μέσα στα αυτοκίνητα να κοιτούν, απελπισμένοι, ο ένας τον άλλο!

Κανένα δείγμα υπευθυνότητας από τους αρμοδίους, καμία ένδειξη ντροπής για την δραματική δοκιμασία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών, που λαμβάνει χώρα καθημερινά όλη αυτή την εορταστική περίοδο!
Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν αλλά δεν γίνονται! Όπως για παράδειγμα το να επιτραπεί η κυκλοφορία των νταλικών και των βαρέων οχημάτων μόνον από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι για τους πολίτες, των οποίων η αγανάκτηση έχει μετατραπεί σε απελπισία!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΚΙΧ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΑ Ο,ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ.

  2. Έχουν πάει όλοι οι δημόσιοι στα atm και πατάνε ομαδικά το pin.Καινούργια αυτοκίνητα,μοτοσυκλέτες και διακοπούλες στα σαλέ για σκι.Τι όχι? Σας έχω φάει στη μάπα τόσα χρόνια και μετά στην κλάψα ότι δεν έχετε

  3. Βρωμάει το στόμα τους από την πείνα, παίρνουν 3ψήφιο μισθό, αλλά το αυτοκίνητο αυτοκίνητο, έέέ;
    Πάρτε τώρα να’ χετε ούγκανοι.

  4. Δημοτικά τέλη θέλεις κουλη;;;;Τα ,,@εχιδια μας θα πάρεις και έτσι και αλλιώς…. Μητσοτάκη πάρτο χαμπάρι ότι γ@μιεσαι και θα φύγεις νύχτα …Παλιοκαθαρμα κλίσεις για δαχτύλιο σήμερα έκοψες φουλ εκεί στην Συγγρού….

  5. O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΚΤΟΤΕ !!!!! ΤΙΠΟΤΑ.
    ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, ΑΠΟ 2 ΛΩΡΙΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΡΙΝΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 500 ΜΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ 2 ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Comments are closed.