Ντροπή σου Βαρβιτσιώτη! “Στηρίζω την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας! Πρέπει να εφαρμοστεί η συμφωνία των Πρεσπών!” είπε!

Κοινοποίηση:
barbitsiotis_proti_

Επιστολή έστειλε ο Έλληνας αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτ Βαρβιτσιώτης στον σκοπιανό ομόλογό του του Μπ. Οσμάνι, σύμφωνα με το Πρακτορείο ΜΙΑ, στην οποία τονίζει μεταξύ αλλων ότι “η Ελλάδα στηρίζει την ενταξιακή πορεία της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση…” και ότι “είναι απαραίτητη η πλήρης τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών”!!!

Σύμφωνα με το Πρακτορείο των Σκοπίων,  στην επιστολή τονίζεται ότι για την ελληνική κυβέρνηση αποτελεί “στρατηγική προτεραιότητα” η ενταξιακή πορεία των Δυτ Βαλκανίων στην ΕΕ και οτι στο πλαίσιο αυτό “η Ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να υποστηριξει σθεναρά τις υποψηφιότητα της Βόρειας Μακεδονίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση, σύμφωνα με τις καθορισμένες προϋποθέσεις, έχοντας κατά νου” , όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται, ότι  “η πλήρης εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ανάγκη”!

Μάλιστα ο Μιλτ Βαρβιτσιώτης δεν σταματά εκεί, αλλά αναγγέλλει στον Σκοπιανό  ομόλογό του οτι “σύντομα θα υπάρξει συνάντηση αξιωματούχων των Ευρωπαικών χωρών γι αυτό το λόγο ( την Πέμπτη )”, ενώ τέλος του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε … πιο στενη συνεργασία των δύο πλευρών στο μέλλον..

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Δείτε το δημοσίευμα:

dhmosieyma_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΦΙΛΟΤΙΜΕ????? ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΑΝΟΗΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ??? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΝΗΣΙΓΕΝΕΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΗΣ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑΣ????? ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ????? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΥΡΙΖΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!!

  2. Σκασε επιτελους ρε βλακα , αφου δεν καταλαβαίνεις την διπλωματια και την πολιτικη μην μιλας ολο μαλακιες γραφεις ρε καραγκιοζη

  3. ΆΙΝΤΕ ΆΙΝΤΕ ΤΡΊΑ ΠΟΥΛΆΚΙΑ ΚΆΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΌ ΨΗΛΆ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ Η ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΆΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΌ ΤΑ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΈΝΕ Η ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΆΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ

Leave a Response