“Ντροπή σε όλους μας”! Αγανακτισμένος πολίτης επιτίθεται στους Έλληνες της… ουράς (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
IMG_20210226_102027

Αναγνώστης έστειλε φωτογραφίες από τη Λεωφόρο Φυλής, όπου οι ουρές έξω από τράπεζα και όχι μόνο, χωρίς μέτρα ασφαλείας, είναι ένα απίστευτο σκηνικό από μόνο του.

“Καμαρώστε τι γίνεται στην λεωφόρο Φυλής στο Καματερό. Κατά τα άλλα σκληρό λοκνταουν σου λένε και ότι απαγορεύεται να πας στο χωριό για Πάσχα, τα μπουκωμένα μέσα του Κούλη, ραγιά χ@σμενε. Ανάσταση και επιτάφιο ούτε λόγος. Στην τράπεζα και στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται κολλητά, Ραγιάδες ψευτονεοελληνες και τουρκογυφτοι, μπουκωμένοι με τα επιδόματα της πείνας περιφέρονται σαν ζόμπυ. Πάνε τράπεζα να σηκώσουν λεφτά αλλά και να πληρώσουν και να δουν αν μπήκε και η συνταξουλα της πείνας. Για να  πάνε έπειτα σφαίρα δίπλα στο σούπερ για να ψωνίσουν την σαπιλα. Δηλαδή κοτομπουκιες, γύρους κατεψυγμένους, κοτόπουλα με 2 ευρώ από την Κίνα κλπ. Παίρνουν επίσης και πολλές συσκευασίες με κ@λοχαρτο γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν μετά αγκαλιά την λεκάνη και απορούν κιόλας γιατί χ@ζονται πάνω τους.

Εν κατακλείδι, Ελλάς από χώρα ηρώων, χώρα Ισλαμαμπάντ, όπου κυκλοφορούν μόνο γέροι, γύφτο Ορκ και ισλαμοπίθηκοι. Αυτοί δηλαδή που κάθονται παίρνουν επιδόματα που πληρώνουμε όλοι εμείς για να λιαζονται όπως έλεγε μια π@τανα της Βουλής κάποτε που ψήφισες νεοέλληνα ραγιά. Καμία ελπίδα σωτηρίας. Ντροπή σε όλους μας !!!”

IMG_20210226_105335 IMG_20210226_101955 IMG_20210226_101957 IMG_20210226_105339

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. τι θα επρεπε να ψηφιζει δηλαδη? 3% χρυσης χαβγης? υποζυγθο του μητσοτακουλα είναι η χαβγη

 1. Βρήκαν ευκαιρία όλα τα τέρατα να μην δουλεύουν….δε δούλευαν που δε δούλευαν τώρα ταλαιπωρούν τον κόσμο με το έτσι θέλω. Τράπεζες δήμοι ΕΛΤΑ ΚΕΠ εφορίες όλες οι υπηρεσίες. Μια απόλυση που θέλει το 90% από αυτούς τους τεμπέληδες.

 2. Τα ίδια και στη Θεσσαλονίκη. Έξω από τις τράπεζες σχηματίζονται ουρές από πελάτες μέσα στο κρύο και την βροχή, και εκεί που νομίζεις ότι ο χώρος εσωτερικά είναι φίσκα, στην πραγματικότητα έχει 2 άτομα όλο και όλο. Στα λεωφορεία φυσικά οι επιβάτες πατικώνονται σαν τα κοτόπουλα χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας.

  Ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης. Αλλά για να μην μιλάει σχεδόν κανένας ελληνόφωνος, μάλλον τους αρέσει η νοοτροπία του Τρίτου Κόσμου. Προσεχώς και τα μαθήματα έξω στο προαύλιο με ένα δέντρο για σκίαση, σαν τους Σομαλούς.

 3. Επί ΣΥΡΙΖΑ όλες οι τράπεζες περιήλθαν σέ ξένους “επενδυτές”, καί όλες οι παλαιές διοικήσεις άλλαξαν μέ νέες.Αυτές έκριναν ότι τά υποκαταστήματα ήταν πολλά καί άρχισαν νά τά κλείνουν καί νά διώχνουν καί υπαλλήλους. Αποτέλεσμα ήταν [καί πρό ιού] μέσα στά ελάχιστα υποκαταστήματα οι πολίτες γιά νά εξυπηρετηθούν νά τρώνε ένα μεροκάματο. Τώρα αντί νά κάθονται μέσα σέ καρέκλες καί στον κλιματισμό, κάθονται από έξω σάν τούς ζητιάνους, μιά εικόνα άθλια, καί τραγική καί μιά κυβέρνηση που αφού παρέλαβε αυτήν τήν τήν τραπεζική αθλιότητα, δέν μπορεί;, δέν θέλει;, νά ανακτήσει τον έλεγχο καί νά βγάλει τόν έλληνα πολίτη από τίς ουρές τής ντροπής μέσα στό κρύο ή τήν ζέστη, γιά νά τά οικονομάνε απλά οι ξένοι τραπεζίτες.

 4. Δίκαιο έχει όπως όλοι μας αλλά όλοι καναπέ είμαστε και σχολιάζουμε. Αλλού παίζεται το παιχνίδι και προς το παρόν φαίνεται να χάνουμε. Είδομεν…..

 5. Τώτα τι να πούμε, ότι δεν έχει δίκιο…?
  Όχι μόνο έχει αλλά και λίγα λέει.
  Κατάντια…

Leave a Response