Νικολέττα Καρρά: Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα, πήρα τηλέφωνο τον σύντροφο μου για να τον τσεκάρω

Κοινοποίηση:
νικολετα

Μια συνέντευξη για τα παιδικά της χρόνια, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, αλλά και την προσωπική της ζωή όπως είναι σήμερα, έδωσε η Νικολέττα Καρρά.

Μιλώντας στην κάμερα του «Mega Καλημέρα», η ίδια περιέγραψε τον εαυτό της σε μικρή ηλικία, λέγοντας:

«Πολύ ήσυχο και μελετηρό παιδί πάντα αισθανόμουν πάντα αγόρι, όχι κοριτσάκι. Και σήμερα μέσα μου αισθάνομαι άνδρας. Άλλο που έχω θηλυκά χαρακτηριστικά. Ήμουν πάρα πολύ ντροπαλή με τα αγόρια, αλλά και πάρα πολύ ερωτιάρα, πάντα σκεφτόμουν πριν κοιμηθώ ένα αγοράκι».

Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, είπε: «Δεν ξέρω, όχι δεν το έχω σκεφτεί να παντρευτώ ξανά, είναι κάτι που δεν το έχω προγραμματίσει».

Όσο για το αν έχει περάσει από το μυαλό της να αποκτήσει ποτέ παιδί, η ηθοποιός απάντησε:

«Ναι έχει περάσει, δεν προέκυψε, γιατί μάλλον έτσι έπρεπε να έχει γίνει, για κάποιο λόγο. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου και τελείως, ποτέ δεν ξέρεις. Έχω ακόμη λίγο περιθώριο».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ζηλεύει τον σύντροφό της, η Νικολέττα Καρρά δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ ζηλιάρα. Το έχω αποδεχτεί, ζω με αυτό και κάνω και τον σύντροφό μου να το αποδεχτεί. Παραδείγματος χάριν, τις προάλλες ήταν σε ένα επαγγελματικό δείπνο τον πήρα τηλέφωνο, του λέω “τι κάνεις;” μου λέει “είμαι σε δείπνο”. “Εντάξει έτσι πήρα για να σε τσεκάρω” του είπα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ή είναι χορηγός ή είναι χορηγός και της …@μησε το μυαλό

  2. Αν ζηλεύεις κι εσύ, τι να πούμε για τον σύντροφό σου που θα πρέπει να σε έχει με μπούρκα για να μη σε βλέπουν κ τους μπαίνουν ιδέες… ΝΑΑΑΑΑΡΑΑΑ.

Comments are closed.