Νιγηριανός καταδικάστηκε 6 χρόνια με αναστολή γιατί πουλούσε ναρκωτικά, αλλά τον άφησαν ελεύθερο με όρο να μην πλησιάζει σχολεία!

Κοινοποίηση:
peripoliko-astynomikos-2-768x428

Υπό τον όρο να μην προσεγγίζει πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές, όπως σχολεία, φροντιστήρια, πανεπιστήμια ακόμη και ωδεία, αφέθηκε ελεύθερος 45χρονος Νιγηριανός, ο οποίος καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 6 ετών, επειδή διακινούσε ναρκωτικά εντός του ΑΠΘ.

«Θα βλέπετε εκπαιδευτικό ίδρυμα και θα κυκλοφορείται τρία οικοδομικά τετράγωνα πιο πάνω» είπε η πρόεδρος του δικαστηρίου απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο, καθώς τού εξηγούσε τους περιοριστικούς όρους, χάρη στους οποίους απέφυγε τη φυλάκιση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό (επιπλέον του επιβλήθηκαν οι όροι της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα).

Ο 45χρονος αλλοδαπός, πατέρας δύο παιδιών, είχε συλληφθεί το 2019 εντός του πανεπιστημιακού κάμπους και στην κατοχή του βρέθηκαν 53 γραμμάρια χασίς, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προορίζονταν για εμπορία. Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο μάρτυρας αστυνομικός έκανε λόγο για «ύποπτες συναλλαγές».

Ο ίδιος, στην απολογία του είπε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για «ίδια χρήση», επικαλούμενος τοξικομανία, ισχυρισμός που έγινε δεκτός από το δικαστήριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Α ρε Παπαδοπουλε και Πατακε. Φταιτε που δεν κανατε εκαθαριστικες επιχειρησεις κανονικες. Και εχουμε την κατινα προεδρο το σουργελο που υποστηριζει τους λαθρο μονο και τα κομμουνιστικα σκουληκια που τωρα θα αποκτησουν και φουστοσκυφτη προεδρο. Δηλαδη η χαρα μου ειναι τεραστια με το τελευταιο.χα χα χα. Καντε εικονα τον στιγκατο με τον συντροφο επισκεψη στον Ερντογαν . Δηλαδη ποιος θα βγει με τον Ερντογαν και ποιος/α με τη γυναικα του Ερντογαν στην επισκεψη που θα κανουν. Καλα για την Ρωσια δε συζηταμε . Ουτε για τον Τραμπ οταν επανακλεγει. Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι. Απο Τον Μ.Αλεξανδρο και τον Λεωνιδα στον κασελακη. χα χα χα

  2. ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ

  3. Τους έφεραν για να σκοτώνουν τα παιδιά της Ελλάδος. Και οι ξευτιλισμένοι δικαστές του κράτους του Σατανά, όχι του Δικαίου, τον πίστεψαν.

  4. Να καταργηθούν οι ηλίθιοι Δικαστές και να δικάζει ο λαός. Άκου απόφαση γελοία. Ποιός τον γνωρίζει και ποιος τον παρακολουθεί αν θα τηρήσει αυτή την απαγόρευση; ΚΑΝΕΝΑΣ

  5. τον καημένο τον πρεζέμπορα, τον λυπήθηκε η πρόεδρος και τον άφησε λεύτερο να μην το ξανακάνει το κακό παιδί, η πρόεδρος του πήρε πίπα πριν ή μετά την απόφαση; κάντε ρεπορτάζ!

  6. Την απελαση δεν την ξερετε ρε ξευτιλισμενοι και αφησατε τον ναρκεμπορο ελευθερο;;;; Που ηρθε παρανομα απο την Νηγηρια να πουλα ναρκωτικα στην Ελληνικη Μπανανια;;;; Ωραια δικαιοσυνη εχουμε , γι’ αυτο ο καθε παρανομος αλλοδαπος δεν φοβαται τιποτα! Οι αποφασεις αυτες ειναι απαραδεκτες.

  7. Ωραία, θα κάνει καριέρα στο “blacked” με τις… γυναίκες σας τώρα. χαϊβάνια, τι ψηφίσατε ρε;;;;

  8. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΙΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    ΤΗΣ ΑΜΟΙΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΝΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΖΟΜΠΙ , ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ .

    ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

  9. Ήρθαν απ’του διαόλου την μάνα για να πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά μας; Κρεμάλα ρε!

Comments are closed.