Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό- Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες

Κοινοποίηση:
trikalinos

Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες οι συγγενείς του και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν πουθενά, οπότε παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του για να τον βρούν νεκρό. Ο Χρήστος Τρικαλινός, καθηγητής πανεπιστημίου πέθανε μόνος, την Δευτέρα το βράδυ, επάνω στην καρέκλα του γραφείου του από ανακοπή καρδιάς.

Ο Χρήστος Τρικαλινός, που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, γεννήθηκε το 1946 στο Βόλο και έζησε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Σπούδασε Φυσική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας, όπου και εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή. Από το 1981 έως το 2013 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Την περίοδο 1981-2006 στο Τμήμα Φυσικής και την περίοδο 2006-2013 στο Τμήμα Μεθοδολογίας και Ιστορίας των Επιστημών. Πέρασε από όλες τις ακαδημαϊκές βαθμίδες, από Επιμελητής έως Καθηγητής. Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά. Έχει γράψει το βιβλίο “Μοριακή Φυσική – Θερμοδυναμική” και από κοινού με τον Παύλο Ιωάννου τα βιβλία “Ασκήσεις Φυσικής – Μηχανική” και “Ασκήσεις Φυσικής – Ηλεκτρομαγνητισμός”.

Συμμετείχε επίσης στη συγγραφή εκπαιδευτικού πακέτου για την Φυσική Γενικής Παιδείας Α΄ και Β΄ Λυκείου. Συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Από το 2014 ήταν Ομότιμος Καθηγητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. ”Το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο”.

  Ενδεχόμενα δηλαδή εφόσον καθυστερήσει η εισδοχή στον οργανισμό του MRNA graphene oxide, ίσως μειώνεται η αποτελεσματικότητα του.

 2. Δεν υπαρχει αυτό. Αιφνίδια ανακοπή χωρίς στηθάγχη είναι ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ.
  Και η στηθάγχη είναι που σε σώζει, γιατί λόγω πόνου στο στήθος τρέχεις στον γιατρό. Και εκεί σώζεσαι.
  Σας μιλάω επί λόγω τιμής, 30 χρόνια στα νοσοκομεία, είναι σπάνιο, σπανιότατο να “μείνεις στον τόπο”
  Να είδα δύο ή τρία περιστατικά στα 30 χρόνια.
  Μπολιασμένα ζώα….πάτε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήρι και ζητήστε να σας κάνουν ένα D-Dimer test. Αν βγει αυξημένη η τιμή να σας βάλει ο μλκας ο γιατρός που σας σύστησε να μπολιαστειτε σε ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ μήπως και σωθείτε. Από θρόμβους πεθαίνουν οι μπολιασμένοι ή καρκίνο.
  Ερχεται καλοκαιρι, με τις ζέστες θα μυριζει παντού ψιφίμι αν δεν μεριμνήσετε.

  1. Α ρε καρούμπαλο, η στηθάγχη είναι σύμπτωμα εμφράγματος κι όχι ανακοπής. Επίσης ο συγκεκριμένος είχε χρόνια προβλήματα υγείας.

   1. Αφηστε τα αυτα στην ακρη.
    Στηθαγχη ειναι ο πονος που εκδηλωνεται μετα απο αγχος στο ΣΤΗΘΟΣ .
    Συνηθως μεσολαβουν αρκετες ωρες πονου – προειδοποιησης και εκει κανουμε τεστ των Δ διμερη .
    Αν χρειαστει κανουμε στεφανιο γραφια για να δουμε που ειναι βουλωμενο το αγγειο.

    Ειμαι γιατρος 25 χρονια και ξερω.

Leave a Response