Να επέμβει εισαγγελέας! Διαδήλωση υπέρ των λ@θρο γεμάτη ρ@τσιστικά συνθήματα και απειλές (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
na pate ok

Διαδήλωση γεμάτη ρ@τσιστικό μίσος, θα έπρεπε να επέμβει εισαγγελέας με αυτά που ακούγονταν στο κέντρο της Αθήνας!

Δείτε το βίντεο και ακούστε προσεχτικά τα όσα φωνάζουν οι διαδηλωτές, δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει,εισαγγελέας υπάρχει;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΣΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΤΗΣ ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΨΩΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ,ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ ΡΕΕΕ!!!

  2. Φιλοι του Μακελειου το εχω ξαναγραψει….Γιατι ασχολειστε με ανυπαρκτα αποβλακομενα δυποδα???? Γιατι τους κανετε διαφημηση??? Γατι χανετε τον χρονο σας με κοινωνικα παρασιτα???? Κατι αγαμητα μπαζα και κατι απλυτοι χασικληδες ειναι….Η ποδαριλα και η μασχαλιλα περασε μεσα απο τον υπολογιστη ρε…Κοινωνικα αποβλητα του 50ευρου του μπαρμπα Σορος…..

    1. Εισαι και γαυρος ,εισαι και μπουμπούνας σαμιωτη,αντε πουλα τωρα καμια ληγμενη κονσερβα στους μετανάστες και να την χρεωσει στην 5πλασια τιμη της ως συνηθως !!

  3. Οι άπλυτες σκύλες με τα παραμορφωμένα χυδαία μπούτια σε κοινή θέα ,νομίζουν ότι όταν θα είναι πλειοψηφία οι λαθροπιθηκες του Ισλάμ θα μπορούν να βγαίνουν με αυτήν την περιβολή και να φωνάζουν σε πορείες;;;;;;;;;; Θα ανοίγετε το στόμα σας και θα χάνετε το ψειρίαρικο κεφάλι σας ηλίθιες ! Θα βγάζετε τα σάπια κρέατα σας στην φορά και θα καταλήγετε σε χαντάκια αν όχι σε νοσοκομεία σακατευμένες από το οξύ που ρίχνουν οι μουσουλμάνοι στις ελαφρώς ντυμένες γυναίκες….. δεν βλέπω την ώρα …

  4. Να πεθανει η πατρις για να ζησουμε εμεις. Μονο να καταστρεφουν ξερουν, τιποτε αλλο.
    Να ψοφησετε εσεις μπας και ζησουμε εμεις.

  5. Αυτα ειναι τοσο τρομοκρατημενα και υποκεινουμενα που ετσι οπως εχουν πιει τις χασισοποσοτητες και τρεμουν το ισλαμ συλαβιζοντας σαν καθυστερημενα για να μην τους σφαξουν
    Αμα δεν γουσταρουν ( = οτι δεν ειναι ελληνοπουλα αυτα) αμα λοιπον δε γουσταρουν το μπουλο και απελαση
    + 2 ετει φυλακισης και χρηματικο προστιμο για προσβολη των εθνικων μας και ιερων μας στοιχειων και για την τιμη και υπολειψη του καθε πολιτη φορολογουμενου και επιπλεον για ρατσιστικες δηλωσεις ΕΝΑΝΤΙ της ιδιας της Ελλαδας.. ΟΧΙ δεν πρεπει να μεινει ετσι αναπαντητο κατι τοσο εξευτελιστικο και εχθρικο περιστατικο !!!! !!

    Στην τελικη οποιος δεν γουσταρει δρομο για αυγανισταν / πακισταν , εδω δεν ανηκει και δεν κανει απολυτως τιποτα !!!!

  6. ΒΛΑΜΕΝΑ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΑΜΕΣΗ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΜΥΑΛΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ !

    1. Ολικής Αλεσεως, θες να πεις. Χωρίς προσωπικότητα, στον τροβα που λέγε και γιαγιά μου

  7. Αντε στα τσακιδια Ανθελληνικα υποκειμενα που κανετε και διαδηλωση για τους λαθρο, δεν βλεπετε τα χαλια σας και την χωρα πως την καταντησαν!!!!!!! Τραβατε στο Πακισταν αν δεν σας αρεσουν οι Ελληνες και η Ελλαδα, αντε ξευτιλισμενοι!!!!!!!!

  8. Εάν, ρωτάω εάν γινοταν στον αντίποδα πορει ακατα των λαθρο και υπέρ της Ελλάδας τι θα γινόταν;

  9. ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΛΆΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ , ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΣΟΥΝΕ ΤΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ 1 ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ … ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ … ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ….

  10. Όλα τα αγάμητα πουταναριά μαζεύτηκαν να απολαύσουν την πούτσα των βρωμολαθροκανίβαλων .
    Για κοιτάτε για καμιά κόρη κανενός μας να μας πέσει η μασέλα .
    Ρε πως καταντήσαμε ,
    Και σας τα έλεγα εγώ .

Comments are closed.