Ναύπακτος: Ατύχημα σε ανοικτό εργοτάξιο στο λιμάνι! Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

Κοινοποίηση:
nafpaktos-1

Μία γυναίκα έπεσε στις 2:30 την νύχτα και χτύπησε το κεφάλι της, μπροστά από το κτίριο “Ναυπακτία”. Το ατύχημα συνέβη στον χώρο του εργοταξίου, ο οποίος είναι πλέον αφύλακτος και ελεύθερος στην κυκλοφορία.

Άνθρωποι που έτρεξαν στο σημείο να βοηθήσουν, κάλεσαν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όμως δεν μπορούσε να έρθει, καθώς το ένα και μοναδικό είχε μεταβεί στην Πάτρα για περιστατικό. Έτσι λοιπόν, η αιμόφυρτη γυναίκα, μεταφέρθηκε με…ταξί στο νοσοκομείο της Πάτρας. Με λίγα λόγια δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο για να βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, η γυναίκα η οποία ήταν σε κατάσταση σοκ, φέρεται αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, τόσο εναντίον του δήμου όσο και της αναδόχου εταιρείας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι ζούμε ρε φίλε. Τι βλέπουν τα ματάκια μας κάθε μέρα με κάτι γίδια που κυκλοφορούν. Η άλλη περπαταγε οσαν την αίγα έπεσε από μισό μέτρο και ήταν λέει σε κατάσταση σοκ. Και θα κινηθεί νομικά λέει γιατί την δασκαλεψαν κάτι άλλοι πονηροι ότι μπορεί να βγάλει και γαμω τα φράγκα. Αμα φάει κάνα δυο χαστούκια πιστεύω θα γίνει μια χαρά.

Leave a Response