Ναπολέων της λάσπης! Όπου φύγει φύγει ο ανεπαγγελτος δισεκατομμυριούχος – Δεν πάει στη ΔΕΘ ο Κούλης

Κοινοποίηση:
5957933

Ακυρώνεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη στη ΔΕΘ αναμένεται να προγραμματιστεί για τα μέσα της εβδομάδας τόσο για την ομιλία όσο και για την Συνέντευξη Τύπου.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο τις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel και θα ανεβεί στη Θεσσαλονίκη – πιθανότατα την Τετάρτη – για τη συνέντευξη Τύπου.

Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστραφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οπως έγινε γνωστό νωρίτερα, αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για αύριο επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Εβρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τον χειμώνα πνιγόμαστε και το 112 λέει μέσα κανείς έξω, το καλοκαίρι καιγόμαστε και το 112 λέει φύγεται να σωθείτε. Το έγκλημα στα Τέμπη, από ΙΔΙΑΖΩΝΤΩΣ ΙΔΕΧΘΕΣ γίνεται 70% επανεκλογή του (άς κρατήσω επίπεδο) βουλευτή του νομού και υπουργού μεταφορών ζώων και εμπορευμάτων. Οι Κροάτες φασιστοχουλιγκάνοι εκδράμουν , διασχίζουν την μισή επικράτεια, σπάνε καίνε ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΩΝ ΤΟΥΣ και αποτάσσεται ο ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΙΑΣ τυχαίος τροχονόμος της Άνω Τραχανοπλαγιάς.
    Ο μισός λαός απέχει από τις και καλά εκλογικές διαδικασίες και ο υπόλοιπος ,κατόπιν εορτής και αφού έχει δώσει 41% στον (άς κρατήσω επίπεδο ) , ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ, ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΕΙΩΝ και μπλά μπλά μπλά ……

    ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ, ΠΟΥ ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ Η ΣΤΑΦΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑΛΕΙ Η ΕΛΑΙΑ . Ω! ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ Η ΕΛΛΗΝΙΣ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ( προσθέστε ύβριν κατά βούληση ) ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ.

  2. Μεγαλύτερο κάθαρμα απο αυτόν δεν υπάρχει

  3. Να μην ανέβει καθόλου Θεσσαλονίκη. Τι να μας πει για τις κ@λοταυτοτητες? Ας κάτσει στα αυγά του. Είναι που είναι επιβαρυμένη η κυκλοφορία στην πόλη να έχουμε αποκλεισμούς,φωτιές, φασαρίες. Τόση κίνηση τόσο μποτιλιάρισμα και κανένας τροχομπατσος να διευκολύνει.Αμα έρθει ο Κλαύδιος Κούλης θα γεμίσει ξαφνικά αστυνομία παντού. Να κάτσει στα αυγά του.

  4. εδω δεν είναι θέμα κομματικό ή πολιτικό (ετσι και αλλιως ολα τα συστημικά κόμματα τα ίδια αφεντικά εχουν) εδώ είναι ζήτημα επιβίωσης… φύγε τομάρι 4 χρόνια τα διέλυσες όλα…

  5. Υπάρχει μια φήμη που θέλει τον πρωθυπουργό να παραιτείται μετά τις καταστροφές. Κουλη μη φύγεις, βαστα γερά με νύχια και με δόντια ακόμα δεν διαλύθηκαν τα πάντα.

  6. Που να πάει !!
    Οι νεκροί πρέπει να είναι δεκάδες και θα το ξέρουμε σε 2-3 μέρες.
    Διαλυμένο κράτος, opengov νεκρό,που τούς έχουν τους server?

  7. Δεν θέλουμε εδώ τον λασποκούλη,είναι γκαντέμης,θα μας φέρει κακοκαιρία και σεισμό,κουβαλάει μαζί του λεγεώνα δαιμονίων,μακριά ρε κοπριά,θα φας ντομάτα

  8. Τους αφορεσμενους απο τον Αμβροσιο τους ξανακανατε κυβερνηση.Νομιζατε οτι ειναι αστειο .Οπου παταει ο ζαβος τρισκαταρατος φερνει την ερημωση και την . καταστροφη

    1. Σιγά μην φοβηθούμε τον αφορισμό του Τραγου..

  9. Νερωνας, Καλιγουλας, Ναπολεων? Καταστροφη της Πατριδας! Πως πηρε ο ανιατος περπατωντας 41% ? Καλη Χαγη μπαμια που να μη σωσεις!

  10. Στον αγύριστο κοπριά. Μη σε ξαναδούμε ποτέ. Έτσι κι αλλιώς όπου πας φέρνεις καταστροφή, οικονομική και φυσική. 5 χρόνια κυβερνάς και δεν έχουμε δει ούτε μια καλή μέρα κοπρόσκυλο.

Comments are closed.