Νίκος Χριστοδουλίδης: “Ισχυρό εργαλείο για την αντιμετώπιση τουρκικών προκλήσεων η απόφαση του ΣΑ”

Κοινοποίηση:
Νίκος Χριστοδουλίδης

«Η Προεδρική Δήλωση του Συμβουλίου Ασφαλείας αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για συνέχιση της προσπάθειας για αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στις διπλωματικές προσπάθειες που προηγήθηκαν της δήλωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας, λέγοντας ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται τόσο σε επίπεδο Ηνωμένων Εθνών όσο και σε επίπεδο ΕΕ. Άξια αναφοράς θεωρώ την υποστήριξη των θέσεων μας από σημαντικό αριθμό Κρατών του Συμβουλίου Ασφαλείας καθώς επίσης την ενεργοποίηση εταίρων μας από την περιοχή, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν σημαντικές αλλαγές από το πρώτο προσχέδιο στο τελικό αποτέλεσμα».

Σε ό,τι αφορά στα επόμενα βήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας έναντι της τουρκικής προκλητικότητας, ο κ. Χριστοδουλίδης επισήμανε ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται αξιοποιώντας όλα τα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βάλτε και το χέρι στην τσέπη κουμπάροι να πάρετε κανένα καλούδι ώστε αν του κάτσει η βίδα του παλαβού να την πέσει να ξέρει πως θα έχει κάποιο κόστος γιατί αν περιμένετε από τους από δω που με μια επακούμβηση βγαίνουν στην τηλεόραση και τρέμουν τα χεράκια σωθήκατε.

Comments are closed.