Νίκος Κουρκούλης: «Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για τη σχέση μου με τον εαυτό μου»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή, τον καρκίνο, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο πρόβλημα υγείας που πέρασε, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Αρχικά ο τραγουδιστής είπε: «Έκανα ένα χειρουργείο στη γνάθο, ήταν δύσκολο. Ξεκίνησε από ένα απλό χειρουργείο για να βγάλω έναν φρονιμίτη. Βρέθηκε όγκος που ευτυχώς ήταν καλοήθης. Ήμουν παραμορφωμένος και δεν μπορούσα να εμφανιστώ στην πίστα. Αυτό το πρόβλημα δεν έχει καμία σχέση με το παλαιότερο που αντιμετώπιζα».
Αναφορικά με την καριέρα του σχολίασε: «Στο “REX” είχα έναν συνεργάτη του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ που μου πρότεινε να βγω με ένα εφέ με φωτιές για το τραγούδι “Παίζεις με την φλόγα”. Βγήκα πριν τη φωτιά και έπαθα έγκαυμα αλλά έβγαλα το πρόγραμμα κανονικά. Έγινε γρήγορα καλά, αλλά όταν ήρθαν οι κάμερες επαναφέραμε την πληγή για τα κανάλια. Φαινόμουν καμένος και μετά τη συνέντευξη έβγαλα το make up».

«Όλη η showbiz μιλάει με τα κανάλια για εκπομπή. Μας έγινε πρόταση με την Κέλλυ. Έκανα δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδι. Θέλω το κατάλληλο πρότζεκτ για να μπορώ να το κάνω καλύτερα. Αρνήθηκα την πρόταση για το Survivor» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις.

«Μέχρι τώρα η περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ορόσημο για την σχέση μου με τον εαυτό μου αλλά και το ανώτερο. Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις και ακούς τη λέξη “καρκίνος”. Είχα έναν άγγελο, τη μητέρα μου. Ήταν άγιος άνθρωπος. Έπαιξε ρόλο στην ίασή μου», ανέφερε ο τραγουδιστής σε σχέση με τη μάχη του με τον καρκίνο.

Επίσης, μίλησε για τον γάμο του με την τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου: «Η πρόταση γάμου στην Κέλλυ έγινε αναγκαστικά λόγω της έλευσης του παιδιού μας. Έπρεπε να παντρευτούμε γρήγορα, έχουμε κάνει πολιτικό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα ήθελαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: