Νίκος Κουρής: Λατρεύω το ποτό, είναι το «λιπαντικό» των ανθρωπίνων σχέσεων

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

“Είμαι ακραία ντροπαλός. Εξού και δεν έχω πολλές κοινωνικές επαφές” παραδέχεται, επίσης, ο Νίκος Κουρής.

Για τις αλλαγές και τους περιορισμούς που έχει προκαλέσει στην καθημερινότητα το πρόβλημα του διαβήτη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κουρής όταν βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ1. .

“Εγώ και ο διαβήτης είμαστε μαζί. Το σκέφτομαι όλη την μέρα, νομίζω ότι αν δεν είχα αυτό θα ήμουν απλά ένας άλλος άνθρωπος.

Δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ένα πράγμα το οποίο θέλει τέτοια πειθαρχεία, ένα κομμάτι της προσοχής μου να είναι συνεχώς εκεί προκειμένου να μπορώ να κάνω ότι θέλω και πρέπει να αυτορυθμίζομαι και να αυτοοργανώνομαι συναισθηματικά.

Τι θα φάω, τι θα ξοδέψω σε ενέργεια, πόσο θα αθληθώ. Οτιδήποτε δηλαδή κι αν θέλω να κάνω, πρέπει να το σκεφτώ και να το υπολογίσω” ομολόγησε, αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Κάτι το οποίο ειναι εντελώς κόντρα στη φύση μου. Γι’ αυτό και λέω ότι θα ήμουν ένας άλλιως άνθρωπος μιας και θα ήθελα μόνο να μην σκέφτομαι τίποτα, να μην με νοιάζει τίποτα, να τρώω και να πίνω όσο θέλω και δεν θα έκανα σίγουρα άλλη δουλειά γιατί λατρεύω το ποτό και μου αρέσει αυτό που σου κάνει το ποτό.

Αυτή την ευτυχία, αυτή την ευεξία, το άνοιγμα της επικοινωνίας και το “λιπαντικό” των ανθρωπίνων σχέσεων ειδικά άμα είσαι τόσο ντροπαλός όσο είμαι εγώ.
Γιατί μπορεί να μην φαίνεται πια τόσο, επειδή είμαι 50 χρονών, αλλά είμαι ακραία ντροπαλός. Εξού και δεν έχω πολλές κοινωνικές επαφές”.

“Μην με ψάξεις δηλαδή έξω, δεν θα με βρεις! Δεν είμαι πουθενά! Είμαι μόνο για ιδία χρήση… Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Αν με καλέσουν σε ένα πάρτι, θα έρθω για δικούς μου προσωπικούς λόγους μιας και χρειάζεται να βρω έναν λόγο για να το κάνω” πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κουρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτός ο τύπος, ειναι μόνιμα προβληματικός από όταν πρωτοεμφανίστηκε και μόνιμα, κάποιον προβληματικό θα παίζει, δηλαδή τον εαυτό του. Δεν έχω δει συνέντευξη του που να μην αναπτύσσει ένα από τα δεκάδες προβλήματα του…. απορώ πως έφτασε και 50! είναι και ο ρόλος του φουκαριάρη “μοναχικού” με τα “προβλήματα του” μια μορφή που έχει πέραση τελικά

  2. Κάποιος να μας μαζεψειιιιι; Μπογιας ανθρώπων. Το μελλοντικό επάγγελμα.

  3. Osoi koroidevoun tous diavitikous, ntropi tous. Idiaitera ntropi se sena M@@@@A.

  4. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Comments are closed.