Νίκος Δένδιας: “ΕΚΤΕΛΕΣΕ” τον ΚΟΥΛΗ κ’ πάει για ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΩΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κοινοποίηση:
exofillo17-4

alitheia-aima-bannerBanner_6Years_1000X500

Τεύχος 1875, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό του Σαββατοκύριακου 17 Απριλίου του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

teaser17-4

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. 

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους.

opisthofyllo16-4

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

opisthofyllo17-4

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Κόζα Νόστρα κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Χίλιες φορές Δεν-Διας ,παρά τσίρκο Τσίπρα, Μπαρουφακη, Τραγκες κλπ Κυβέρνηση Δεν-Δια για ένα καλύτερο μέλλον!!!

  2. Μου άρεσαν όλα τα άρθρα σας περί Καπε και Μαφίας . Πολύ αποκαλυπτικά .
    Επίσης κάτι που δεν ήξερα είναι ότι προσπαθούν να ιδιωτικοποιήσουν και τα δημόσια νεκροταφεία.
    Θα ψηφιοποιησουν και τους νεκρούς ;;;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.
    ΜΟΝΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ:
    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!

  3. Έχετε σκεφτεί τι θα πάθουμε αν φτιάξουν Οικουμενική ; Δυο χρόνια (για να μη πω σαράντα ) τώρα είδατε πουθενά Αντιπολίτευση ;

  4. Πριν λιγο στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ ο δηθεν εγκυρος αστυνομικος συντακτης Βασιλης Λαμπροπουλος ειπε οτι στο Βημα της Κυριακης θα αποκαλυφθει οτι το συνδικατο της μαφιας κανονιζε τις κρισεις/προαγωγες ανωτερων αστυνομικων και για σχεσεις με κυβερνητικους και οτι αυτα ερευνουσε ο Καραιβαζ….οτι δηλαδη λεει ο Στεφανος Χιος απο την πρωτη στιγμη…..αν ο Κουλης γλυτωσε με Λιγναδη , απο αυτο δεν γλυτωνει με τιποτα……

  5. ΟΙ Ρόθτσιλντ πάντως είναι πλεον ασήμαντοι… γκούγκλαρε και θα μάθεις ποιες οικογένειες είναι πραγματικά πίσω από τις εξελίξεις

  6. ναι θα αφήσουνε οι οικογένειες να γίνει πρωθυπουργός ο Δένδιας
    Θυμάστε το φαβορί Τζιτζικώστα που τον φάγανε τα κανάλια
    και τον μουστακαλή Μειμαράκη που τον έφαγε στην δεύτερη ψηφοφορία ο computer
    της singular γιατί στην πρώτη δεν του είχαν βάλει λάδι και δεν δούλεψε

  7. Πιοιος να φαει την καρεκλα του δρακουλα….θα σας φαει ολους μοσχαρια.ξαναψηφιστε τους…ΑΙΜΑΑΑΑΑ

  8. Τελικά οι αφορισμοί του Αμβρόσιου πιάνουνε !!!!!

  9. Δύο χρόνια με Μητσοτάκη τέτοια διάλυση της οικονομίας δεν υπάρχει. Τέτοιο πλιάτσικο. Καταρχάς θέλουμε δουλειές δεν πάει άλλο η κατάσταση και για να γυρίσουν και όσοι έφυγαν!!!! Μόνο Αλβανοί και Πακιστανοί δουλεύουν για μια ελίτ.

  10. Με εντολή Μητσοτάκη μίλησε έτσι ο Δένδιας.
    Τα υπόλοιπα είναι για γέλια.

  11. ας πάει στα τσακίδια το κουπηλάρι της ντόρας με όλη του την φάρα, και ας είναι όποιος θέλει που τους εκτελεί.

  12. Θα φύγει η Koúλα και θα μας κατσικωθεί ο αρχιμασώνος .

  13. Ο Δένδιας εξαρχής είχε στρατηγηκή. Και στην κυβέρνηση Σαμαρά και τώρα ακόμα χειρότερη

  14. Στημένο απο Δένδια και Μητσοτάκη το σκηνικό με τον Τσαβούσογλου, λες και δεν το ξέρουν κάποιοι για να πάμε στη Χάγη και να έρθει ομαλά η προδοσία

    1. Το πιο σωστο σχόλιο εδω μεσα..Ευγε φιλε μου!!

  15. Συμφωνώ, τον τελειώνει το εβραιοαμερικανικό λόμπυ, το θέμα είναι γιατί; Τί έκανε ή τί δεν έκανε;

    1. το να μην έκανε δεν παίζει για κουλη που πουλάει κ τη ψυχή του στο διάολο….

  16. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ,ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  17. Στέφανε ανέλαβε τα teaser κ πάλι με το πορωτικο κ ψαρωτικο σου ύφος

  18. κακό πολιτικό ψόφο να ‘χεις Χρυσέ!!!…

    να’ σου πω! η ωρα τωρα ειναι 03:31, γιατί δε κοιμάσαι αγόρι μου καλό?? τι ζημιά έπαθες χτες με τον Κερκυραίο????

    Πάρε δύο χάπια να ηρεμήσεις να πέσεις να ξεραθείς! έχεις τέννις και μπανάνα 🍌 το πρωι!..

Comments are closed.