Νίκος Αντωνιάδης : ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ: “Εσείς είστε υπεύθυνος για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου”(φωτο)

Κοινοποίηση:
αντων.

Ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης, προχώρησε σε καταγγελία κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου. 

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αντωνιάδης σε ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραθέτει τα έγγραφα με τα οποία ζητούσε επιμόνως ως νομικός σύμβουλος της ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΕ, την παραχώρηση φύλαξης για τον Στέφανο Χίο από την Ελληνική Αστυνομία, όπως και το έγγραφο με το οποίο αποδεικνύεται ότι από τις 19 Αυγούστου 2019, είχαν αποσύρει τον έναν και μοναδικό άνδρα που είχε αποφασιστεί να διατεθεί γι αυτόν τον σκοπό ένα μήνα πριν.. Στις 8 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ο κ. Αντωνιάδης είχε επιδώσει και εξώδικο με το οποίο καθιστούσε ως υπεύθυνο τον κ. Χρυσοχοΐδη, αν συνέβαινε το οτιδήποτε στον Στέφανοι Χίο, όπως και τελικά συνέβη..

Αναλυτικά ο κ. Αντωνιάδης αναφέρει :

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ:

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ !!

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ :

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ !!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ !!

Είχα ζητήσει για λογαριασμό του Στέφανου Χίου αστυνομική προστασία. Το αίτημα είχε απορριφθεί πολλές φορές. Τον Ιούλιο του 2019 ήταν το πρώτο αίτημα που υπέγραψα εγώ. Μετά από επανειλημμένες απειλές κατά της ζωής του. Το αίτημα έγινε δεκτό.

Στις 19 Αυγούστου 2019 εκδίδεται διαταγή παύσης της αστυνομικής προστασίας του Στέφανου Χίου.

Στις 8 Νοεμβρίου επιδίδεται εξώδικη αίτηση στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κοινοποιείται στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και στον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων.

Σ’ αυτήν ο Στέφανος Χίος καθιστά προσωπικά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υπεύθυνο για ό,τι του συμβεί. Γιατί ΓΝΩΡΙΖΕ τον τεράστιο κίνδυνο για τη ζωή του δημοσιογράφου. Και ΕΠΕΤΡΕΨΕ στους δολοφόνους να δράσουν. ΕΠΕΤΡΕΨΕ στους δολοφόνους να πυροβολήσουν:

“Είναι ξεκάθαρο μετά ταύτα, ότι η απόφαση να παυθεί η διάθεση αστυνομικού για τη συνοδευτική ασφάλειά μου, την οποία (διάθεση) η ίδια η Διεύθυνση είχε κρίνει ως νόμιμη, αναγκαία και επιβεβλημένη, ενέχει τον ίδιο βαθμό πολλαπλής επικινδυνότητας με τον ίδιο αυτόν τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή και η σωματική ακεραιότητά μου. Σας καλώ όπως επαναφέρετε τα πράγματα στην προτέρα κατάσταση και να αποφασιστεί εκ νέου η διάθεση αστυνομικού για τη συνοδευτική ασφάλειά μου, άλλως καθιστώ εσάς προσωπικά, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία, συνυπεύθυνους για οποιαδήποτε βλάβη υποστώ. Την αυτή ευθύνη έχετε και για όλο το διάστημα μέχρι την διορθωτική απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε περίπτωση δε που απορριφθεί η παρούσα, ζητώ να αιτιολογηθεί πλήρως η σχετική απόφαση (και η απόφαση παύσης), και να εκτεθούν οι λόγοι για τους οποίους τα όσα εκτίθενται ανωτέρω δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια της διάταξης της παρ. 4 του άρθρου 70 του Π.Δ. 141/1991, αναλαμβάνοντας και την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι παρανόμως και αδικαιολόγητα θα έχει απορριφθεί η αίτησή μου”.

Ο Στέφανος Χίος είχε προειδοποιήσει και για τις επιπτώσεις της δολοφονίας του:

“Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν οι απειλές που έχω δεχθεί και οι οποίες ερευνώνται, είναι περιττό να αναφέρω τις δραματικές επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην κοινωνική ζωή της χώρας, το τεράστιο πλήγμα που θα δεχθεί η ελευθερία του τύπου και το κλίμα τρομοκρατίας που θα επικρατήσει στη Δημοσιογραφία σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και ο αρνητικός αντίκτυπος σε διεθνές επίπεδο για την Ελλάδα, για τις συνθήκες ελευθερίας του τύπου και την ασφάλεια στη χώρα”.

Και για να ΜΗΝ υπάρξουν οι επιπτώσεις αυτές, οι μεν σελίδες της εφημερίδας στο facebook έπεσαν λίγα λεπτά μετά την απόπειρα, τα δε ΜΜΕ έθαψαν το θέμα.

Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε…;

116588276_323748882116374_5216346817184313164_o 116600821_323749258783003_4806404114547268704_o 116355748_323749075449688_901408955971626979_o 116344976_323749515449644_1359148209018932757_o

Δείτε εδώ την ανάρτηση του κ. Νίκου Αντωνιάδη :

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. σιγη ασυρματου απο πολοιτικους εσυεα βουλευτες γιατι αραγε αυτος δεν εχει ψυχη ..οικογενεια…μιλαμε για μεγαλη υποκρισια μαλον οτι τους βολευει κριμα …..δημοκρατια καταταλα.

  2. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΖΟΥΜΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ

  3. ΦΙΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

  4. Σε κάθε επιχειρηματία του κώλου ο Χρισοχοιδης δίνει αστυνομικούς ενώ στον. Χίο οχι την πάτησες Χρισοχοιδη έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα!!!

  5. ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΥΤΟΝΩΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ……

  6. Ο τουρκόσπορος Κοεμτζόγλου μέ τό εξελληνισμένο όνομα Χρυσοχοίδης επί Πασοκ δεξί χέρι τού εβραίου Ααρον Αβουρί-εξελληνισμένο όνομα Σημίτης είναι ηθικά υπεύθυνος γιά τήν εσκεμμένη δολοφονία τού Στέφανου Χίου.
    Αυτό τό καθίκι δέν έδωσε αστυνομική προστασία στόν Στέφανο γιατί ήθελε νά τόν εξοντώσουν.Ολες οι πατσαβού-
    ρες τού Σύριζα έχουν ένα τσούρμο αστυνομικούς στήν διαθεσή τους.Γιά τό παλληκάρι τόν Στέφανο ούτε ένας αστυνομικός.Αυτό είναι μια καλοσχεδιασμένη εσκεμμένη πράξη.
    Γιάννης Λάκων

  7. ΓΙΑΤΙ ΤΟ FACEBOOK AΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ;

  8. ΚΑΘ ΙΚΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ…
    ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ.
    “ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ …ΙΔΙΑ ΤΟΥ”.
    ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ) ΕΛΛΗΝΕΣ.

  9. Από την άλλη διαθέτουν αστυνομικούς στον κάθε άσχετο και στην κάθε κατίνα προκειμένου να τους κάνουν τη Φιλιπινέζα και τους ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ.
    Ντροπή τους.

  10. Αυτοί όλοι νομίζουν οι αστυνομικοί θα μπουν ασπίδα για τον κάθε παπάρα πους στέλνουν να τους φυλάνε?πλέον στα αρχιδια τους τους έχουν γραμμένους…..ας πάνε οι αρχηγοι και οι υπουργοί να φυλάξουν……

  11. Το ένστικτο του και φυσικά ο Άγιος Παντελεήμονας έσωσαν τον Σπαρτιάτη μας!!!

  12. τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα…….. για οποιον δεν εχει ‘καταλαβει’ ακομα…
    τιποτα δεν τελειωσε…..

  13. Ο χιος κινδύνευε από την εξουσία γιατί ήτανε βραχνάς για αυτην…. Για αυτό δεν του δώσανε φύλαξη…. Στα άλλα τα ρουφιανακια δημοσιογράφους που γλύφουν την εκάστοτε εξουσία και κινδυνεύουν από τον λαό δώστε αβέρτα να τους κουβαλάνε και τα ψώνια….. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως κουφαλες…

Comments are closed.