Νίκος Αντωνιάδης : “Ετοιμάζουν νέες Σπιναλόγκες – Τα έχουν ψηφίσει από τον Απρίλιο”…(εικόνα)

Κοινοποίηση:
118121751_340364227121506_3648972239452662563_o

Νέα ηχηρή παρέμβαση είχαμε σήμερα από τον γνωστό δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη, ο οποίος δημοσιεύει φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με νομοσχέδιο που πέρασε από το κοινοβούλιο, με ημερομηνία 3 Απριλίου, το οποίο προβλέπει εκτός από υποχρεωτικές εξετάσεις και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση κάποιας λοιμώδους νόσου, προβλέπεται και η απομόνωση ατόμων που δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τρίτους .

Μάλιστα αναφέρεται και σε “κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές δομές”, ενώ για όποιον δεν συμμορφώνεται προβλέπεται ποινή φυλάκισης 2 ετών .

Γράφει λοιπόν ο κ. Αντωνιάδης :

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ & ΕΛΛΗΝΕΣ :

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ !! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ , ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ :

“…στον προσωρινό περιορισμό … σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις”

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑΣ :

“…υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου”

ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ : ΣΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΠΛΑ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ 25ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ (ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ) Η »ΠΑΝΔΗΜΙΑ» !!!

_______

ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ:

-Μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. Εδώ έχει ψηφιστεί;

ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΩ:

-Έχει γίνει ήδη. Και όχι μόνο για τα παιδιά. Για όλους. Με τον νόμο 4682/2020, τον γνωστό νόμο για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις, έχει νομοθετηθεί ο προσωρινός περιορισμός μας ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις !!

Συγκεκριμένα:

-Με τον νόμο 4682/2020 κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020. ΠΡΙΝ την κήρυξη της πανδημίας !

Στο πρώτο άρθρο, άρθρο 1, παράγραφος 2, στις περιπτώσεις (α) και (β), προβλέπεται ότι:
(α) Τα μέτρα αυτά [σύμφωνα με την παράγραφο 1, τα μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού] συνίστανται στην υποχρεωτική υποβολή σε κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο [εδώ υπάγονται τα τεστ], υγειονομική παρακολούθηση, εμβολιασμό, φαρμακευτική αγωγή και νοσηλεία, προσώπων, για τα οποία υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι μπορούν να μεταδώσουν άμεσα ή έμμεσα τη νόσο και (β) στην επιβολή κλινικών και εργαστηριακών ελέγχων, καθώς και μέτρων προληπτικής υγειονομικής παρακολούθησης, εμβολιασμού, φαρμακευτικής αγωγής και προληπτικής νοσηλείας προσώπων που προέρχονται από περιοχές όπου έχει παρατηρηθεί μεγάλη διάδοση της νόσου.

-Προσέξτε τώρα. Όλα αυτά τα πρόσωπα και υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι οποίες όπως όλοι καταλαβαίνετε πολύ εύκολα η κυβέρνηση, δια του «αρμόδιου» κάθε φορά οργάνου (…), θα πει ότι πληρούνται, μπορεί να προχωρήσει, σύμφωνα με την περίπτωση (ε) στον υποχρεωτικό προσωρινό περιορισμό “υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρομόδιου κάθε φορά οργάνου” !!!

Και μη μας πούνε πάλι ότι δεν θα το κάνουν και όλα αυτά που μας λένε και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Αν ήταν να μη το κάνουν δεν θα το ψήφιζαν ούτε θα προέβλεπαν ποινή φυλάκισης σε όποιον δεν θα συμμορφωθεί.

Πρόκειται για απίστευτα πράγματα. Δεν ήθελα να τρομοκρατήσω τον κόσμο όταν έκανα τη νομική ανάλυση του ίδιου νόμου, περιοριζόμενος στην ανάλυση για τις υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Βλέποντας όμως ότι οδηγούμεθα καθημερινά σε ασύλληπτες οργουελικές καταστάσεις, πιστεύω ότι πλέον είναι ικανοί να εφαρμόσουν και την περίπτωση (ε). Άλλωστε, επαναλαμβάνω, εάν δεν σκόπευαν να το κάνουν, δεν θα το ψήφιζαν. Δεν θα ψήφιζαν την υποχρεωτική μεταφορά, τη δική μας και των παιδιών μας, ακόμη και σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Με παραπομπές στις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας μας και στα σκληρότερα απολυταρχικά καθεστώτα.

Ελληνίδες & Έλληνες, έπρεπε να μάθετε τι έχουν ψηφίσει και επομένως τι σκοπεύουν να κάνουν. Η εκστρατεία τρομοκράτησής μας και εκτόξευσης καθημερινών απειλών εναντίον όλων όσοι υψώνουμε το ανάστημά μας και τιμάμε τους όρκους που έχουμε δώσει, δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού.

Να είστε έτοιμοι για όλα. Να είμαστε έτοιμοι για όλα.

Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

118121751_340364227121506_3648972239452662563_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ

  2. ΩΡΑΙΑ Κ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ,ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ Κ ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΥΑ Κ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  3. Απλά, ΤΡΑΓΙΚΟΙ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, όλοι οι κυβερνώντες (πρώην και νυν), της τελευταίας 45ετίας …

  4. Αποφασίζουμε και διατασουμε……….και έχουμε δημοκρατία, Κουλη…….ωραίες διαταγες έχεις παρει οταν θα έρθει και σενα η ωρα σου που είναι κοντά τοτε θα δεις και εσύ και η δημοκρατία σου

Comments are closed.