Νίκη Κεραμέως: “Ίσως να μην κλείνουν τάξεις από το πρώτο κρούσμα τον Σεπτέμβριο”

Κοινοποίηση:
Νίκη Κεραμέως

Με αλλαγές στο πρωτόκολλο αντιμετώπισης κρούσματος κορονοϊού, θα συνδυαστεί η νέα σχολικής χρονιά, όπως είπε η Νίκη Κεραμέως.
Η Υπουργός Παιδείας, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ και αποκάλυψε πως οι συζητήσεις έχουν ως στόχο την διασφάλιση της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων.

«Πέρσι έκλειναν τμήματα με το πρώτο κρούσμα κορονοϊού για να αποφευχθεί η διασπορά στην οικογένεια». Τώρα, είπε η κ. Κεραμέως, η οικογένεια είναι ήδη εμβολιασμένη σε μεγάλο βαθμό «ή τέλος πάντων μπορούν να εμβολιαστούν».
«Το τονίζω η απόλυτη προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της λειτουργίας δια ζώσης των σχολείων και με την επιτροπή θα συζητήσουμε τους όρους που θα τη διασφαλίσουν», δήλωσε η υπουργός Παιδείας.
Βέβαια, τα παραπάνω προκαλούν ερωτηματικά για το πως θα λειτουργεί το πρωτόκολλο, καθώς μπορεί οι γονείς να είναι εμβολιασμένοι, αλλά η συνέχιση της συνύπαρξης των μαθητών στην ίδια τάξη διατηρεί τον κίνδυνο της μετάδοσης μεταξύ των παιδιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι να μεταδοθεί μεταξύ των παιδιών; Ο “αόρατος εχθρός”; Αναπαράγει και το δικό σας site το αφήγημα της “πανδημιας”; Ή θα γίνεται κριτική για την απάτη ή θα λέτε και σεις,όπως σύσσωμη η αντιπολίτευση, ότι αργεί η κυβέρνηση ή κάνει λάθη στη διαχείριση της “πανδημιας”;
    Θα πατάτε και στις δύο βάρκες;

  2. Η διαβολική φάτσα της δεν ταιριάζει με τι δουλειά που της έχουν αναθέσει. Είναι μια σκέτη τρομοκρατία για τα παιδιά.

Leave a Response