Νία Βαρντάλος: “Θα εκτιμούσαμε τα κλεμμένα Γλυπτά μας να επιστρέψουν – Θα έρθω εγώ να τα πάρω, έχω μεγάλη τσάντα”

Κοινοποίηση:
niavardalos

Το δικό της μήνυμα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα έστειλε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Νία Βαρντάλος μέσω μιας ανάρτησής της στα social media.

Αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά το διπλωματικό φάουλ του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ, ο οποίος ακύρωσε την συνάντησή του με τον Έλληνα ομόλογό του, Κυριάκο Μητσοτάκη λόγω των δηλώσεων του τελευταίου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και την επιστροφή τους στην πατρίδα τους.

Η Νία Βαρντάλος πήρε θέση και εξέφρασε με τον δικό της τρόπο την ανάγκη της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα εκεί όπου ανήκουν, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός, που αγαπά την πατρίδα της και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:

«Αγαπητό Βρετανικό Μουσείο, θα εκτιμούσαμε τα κλεμμένα Γλυπτά μας να επιστρέψουν πίσω στον Παρθενώνα, όπου ανήκουν. Σας ευχαριστούμε. ~ Ελλάδα», προσθέτοντας την ελληνική σημαία.

«ΥΓ. Θα έρθω εγώ να τα πάρω, έχω μεγάλη τσάντα», πρόσθεσε στο τέλος ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Έχουμε κρατήσει μια θέση στο Μουσείο της Ακρόπολης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ειρηνη πασι! Σιγα μην ακυρωσε ο Ινδος το ραντεβου για τα γλυπτα του Παρθενωνα!

  2. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΙΤΟΓΥΡΟ…… Κ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ……..
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣΑΔΙΚΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΣΕΚΤΑΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!! ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!!!
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΑΡΜΑΡΑ !! Κ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ !!!!
    ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Κ ΔΕ ΤΡΟΛΛΑΡΩ !!!

  3. Το μόνο που μπορούν να μας δείξουν οι Άγγλοι είναι την λερωμένη σερβιέτα της βασίλισσας τους σαν πολιτισμικό γεγονός.

  4. Οι Άγγλοι είναι ένας βάρβαρος λαός στο σύνολο τους.

  5. Άντε γαμήσου ρε βούρλο. Πήδα καλύτερα το Γεωργούλη.

Comments are closed.