Νέο “χτύπημα” του Γρηγόρη Πετράκου: “Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους;” (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
πετρακος

Νέο ξέσπασμα κατά του lockdown και της απαγόρευσης κυκλοφορίας έκανε ο γνωστός τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έγραψε στο Facebook πως ακόμα και τον Μεσαίωνα η καραντίνα διαρκούσε 40 ημέρες.

Όσα έγραψε στην ανάρτησή του:

«Να σταματήσει άμεσα το (καθόλου) αστείο με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βραδυ και τα SMS. Δεν είμαστε σκλάβοι, επί μήνες να ζητάμε άδεια για να βγούμε έξω! Ακόμα και η καραντινα του Μεσαίωνα διαρκούσε 40 μέρες. Φτάνει! Ακούτε εσείς εκεί πάνω, οι της Χούντας; Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους; … Διαβάστε λίγο ιστορία… Δεν είναι καλό το φινάλε…»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΩΝ ΓΑΜΠΡΟ , ΟΤΙ ΣΠΥΡΑΝΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝΕ , ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ !!!

  2. Προσοχή όμως γιατί υποπτεύομαι πως ο Πετράκος θα μας την βγει από αριστερά! Κυριολεκτικά, δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πατριωτικό δεξιό κόμμα αυτή τη στιγμή για να πολιτευτεί κάποιος, οπότε φοβάμαι πως ο τύπος αυτός ετοιμάζεται για ψηφοδέλτιο με ΣΥΡΙΖΑ ή Μέρα25. Να γλυτώσουμε από τον Κούλη αλλά να μην πέσουμε ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ και στα φιλαράκια τους στην Μερα25! Να βγουν επιτέλους πραγματικοί πατριώτες, όχι γραφικοί τύποι σαν τον κάθε πλασιέ, να πάρουν τα ηνία της χώρας! Τα συστημικά κόμματα και τα αποκόμματα τους (ΝΔ-ΑΝΕΛ/ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι-ΚΙΝΑΛ/ΣΥΡΙΖΑ-Μερα25/ΚΚΕ) έφεραν την πατρίδα στο γκρεμό και την έσπρωξαν.

  3. Ευτυχως υπαρχουν και αυτοι που τολμουν Την ιστορια την εγραψαν λιγοι και θαραλεοιΟχι ταμηδενικα που νομιζουν οτι ειναι κατι γιατι εχουν αυτους που τους δινουν εντολες που εκτελουν με ανταλαγματα Θεσεις και χρημα

  4. Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι Βγες έξω στους δρόμους αντίσταση και πάλι

  5. Καλά δεν υπάρχουν άλλοι να διαμαρτυρηθούν; Μπράβο στον Πετράκο έβαλε γυαλιά και στους ανθρώπους του πνεύματος!!!!

  6. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΕΚΑΤΟΜ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΤΟΥΜΗΣ ,ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΕΛΛΗΝΑ,ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΕΣΤΕΣ ΓΙΝΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕ

    1. ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΗΣ ΕΠΩΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΑ’Ι’ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥΜΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙΤΟΥ !!!

    2. Μπράβο ρε μεγάλε, πολύ σωστά τα είπες. Έναν Κολοκοτρώνη ή Καραϊσκάκη χρειαζόμασταν να είχαμε τώρα για να τους πάρει το κεφάλι. Ένας τέτοιος πρέπει να βγει μπροστά και να κάνει πάλι την αρχή. Λέω πάλι, γιατί όταν τόλμησε ο Χριστόδουλος και τα έλεγε, τον φάγανε.

  7. Tό φρικτό τέλος τπύ Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι.Τόν κρέμασαν στό Μιλάνο στίς 28 Απριλίου 1945.
    Ρουμανία:Στίς 25 Δεκεμβρίου 1989 ανάμερα Χριστούγενα εκτελούνται ή Ελενα καί ό Νικολαε Τσαυσέσκου.
    Ο εκτελεστής τού Τσαουσεσκου Ionel Boeru θυμάται:Τόν εκτέλεσα μέ 29 σφαίρες πού έριξα μέ τό καλασνικοφ.
    Γιάννης Λάκων

    1. Τον Μουσολινι τον εκτελεσε οντως ο λαος.Ο Τσαουσεσκου ειναι διαφορετικη περιπτωση.Τοσο η επανασταση του 1989 οσο και η εκτελεση των Τσαουσεσκου,ηταν ολοκληρη συνομωσια CIA+KGB.Αρκει να σου πω οτι ο “προεδρος” του δικαστηριου που δικασε το ζευγος Τσαουσεσκου,ηταν ο στρατηγος Nicolae Militaru.Ο Militaru ειχε τοποθετηθει ως Α/ΓΕΕΘΑ απο τον ιδιο τον Τσαουσεσκου,οντας εμπιστος του,μολις 2-3 μερες πριν το δικαστηριο,μεσουσης της “επαναστασης”,Αντικατεστησε τον “αυτοχειρα” (δολοφονηθηκε αλλα ειπαν πως αυτοκτονησε) τον στρατηγο Vasile Milea,που ειχε παρακουσει τον Τσαουσεσκου να δωσει εντολη στο στρατο να ανοιξει πυρ κατα των διαδηλωτων.Ο δε Μilitaru ειχε εκπαιδευθει παλιοτερα στη Μοσχα=πρακτορας KGB.

  8. Καλά τα λέει. Μακάρι να σκέφτονταν όλοι έτσι!

  9. ο δικτάτορας Καντάφι τελείωσε με μια κρύα ξιφολόγχη καρφωμένη στο ορθόν έντερο…

    1. σε πληροφορω οτι ο κανταφι δεν ηταν καθολου δικτατορας ολοι οι κατοικοι εκει ηταν ευχαριστημενοι ειχαν παροχες ζουσαν ανετα και το κυριοτερο ειχε ολες τις φυλες μονιασμενες αυτο δεν αρεσε στους δολοφονους τους γνωστους και με συνδυασμο το πως ηθελε ο κανταφι να πουλα το πετρελαιο της χωρας του και οπου θελε οι γνωστοι εκαναν οτι εκαναν και τους οδηγησαν σε εμφυλιο πολεμο και στο τελος εγινε ενα κρατος αστα να πανε ετσι ειναι οι γνωστοι φονιαδες των λαων οποιος δεν μας κανει τα χατηρια φευγει απο την μεση την ιδια τυχη ειχε και ο σανταμ χουσειν και κανανε και το ιρακ στο ιδιο μοτιβο. οι σωτηρες των λαων φανατικοι φονιαδες τωρα με τον νεο αλλος γυρος πολεμων

  10. Ιστορικα και διαχρονικα..ολοι..μα ολοι οι”δικτατορες”εχουν κακο τελος..και αυτο θα γινει και στο συντομο μελλον..ας απολαυσουμε το τελος τους..

  11. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ 80 ΨΑΛΜΟ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ !!!

  12. Ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους λες και είναι η έξοδος του Μεσολογγίου.
    Αν τολμήσουν Κούλης και Άδωνης να μας ξανακλείσουν θα είναι το τέλος τους.

    1. Θα τα ξανακλεισουν φίλε μου, σε κάνα 2 βδομάδες…
      Εδω είσαι και εδώ είμαι, θυμήσου αυτό το σχόλιο.

Comments are closed.