Νέο ρεσιτάλ πλούτου από την Ελένη Μενεγάκη! Κυκλοφορεί και προκαλεί με μια… ταπεινή τσάντα Hermes αξίας 5.600 ευρώ! (Φωτο)

Κοινοποίηση:
menegaki_0

Μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου, θεωρούνται οι πιο προκλητικές τηλεπερσόνες αφού καθημερινά προκαλούν την κοινή γνώμη με την χλιδάτη ζωή τους την οποία μάλιστα επιδεικνύουν μέσα από τα σόσιαλ μίντια.

Βίλες που κόβουν την ανάσα, πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ δεσπόζουν σε μια απλή μέρα των δυο γυναικών με τις τηλεθεάτριές τους και όχι μόνο, να τις παρακολουθούν άλλοτε με ζήλια κι άλλοτε με παράπονο.

Δείτε περισσότερα στο PatKiout.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κάπου πέτυχα τα συμβόλαια που είχε από το 2005 και μετά.1,8εκ με 2εκ μαζί με τους χορηγούς έπαιρνε η και καλά χαζή ξανθια.Δηλαδή σε 15 χρόνια έχει βγάζει μια 30αρα εκ!Για να κάνει τι?Κουτσομπολιό,χαζές ερωτήσεις και να στήνει λίγο κώλο στη κάμερα!ΗΜΑΡΤΟΝ!Ρε ΗΜΑΡΤΟΝ!

  2. Η αμπελοφιλοσοφία του καπετάν πούτσου… Ηλίθιοι έχοντες και απέχοντες ταυτόχρονα από την πραγματικότητα…. Σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα 2επι2 σημασία έχει τι αφήνεις πίσω σου… Γίδια….

  3. Προς ενημέρωσιν όλων των ταπεινών εδώ μέσα, που έχουν συμβιβαστεί με τα δύο μέτρα χώμα, σας παραθέτω τα σοφά λόγια του καπετάν Γιάννη Λάτση. Υπήρξε, χωρίς αμφιβολία, πολύ σκληρός άνθρωπος στην ζωή του αλλά, ευεργέτησε και εκατοντάδες ανθρώπους που είχαν ανάγκη, έστω και στο δεύτερο μισό της ζωής του! Έλεγε λοιπόν ότι, οι πλούσιοι πεθαίνουν μία φορά ενώ οι φτωχοί κάθε μέρα!!!!

    Οι φιλοσοφίες περί 2 μέτρα Γης δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία. Φυσικά και όλοι παίρνουν στο τέλος της διαδρομής 2 μέτρα, το ταξίδι όμως κάνει την διαφορά… Ασφαλώς και τα αγράμματα γίδια όπως Μενεγάκη και Στεφανίδου κάνουν επίδειξη πλούτου διότι, δεν κόπιασαν για τίποτε και ότι έκαναν το έκαναν στα γόνατα!

    Οι χειρότερες όμως είναι, όλες αυτές οι κυράτσες που τις παρακολουθούν ανελλιπώς τόσα χρόνια!!!!!

  4. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ” ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ!!!!

  5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΑ” ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 2 ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ!!!!

  6. Εγώ ξέρω όλοι 2 μέτρα θα πάρουμε…αυτή είναι όλη κι όλη η περιουσία μας

Leave a Response