Νέο παραλήρημα των τούρκικων ΜΜΕ – Αλεξανδρούπολη και Κρήτη ξανά στο στόχαστρο

Κοινοποίηση:
ellinotourkika-tourkika-mme-768x461

Την «απειλή» των Αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα τονίζουν για ακόμη μία φορά στην Τουρκία με την Αλεξανδρούπολη και την Κρήτη να βρίσκονται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο.

Οι Τούρκοι αναλυτές βλέπουν ότι πίσω από τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα κρύβεται κάποιο υποχθόνιο σχέδιο ενάντια στη χώρα τους.

Το CNN Turk παρουσίασε χάρτη της Ελλάδας στον οποίο φαίνονται όλες οι Αμερικανικές βάσεις και εκεί ξεκίνησε ο παραλογισμός από τον αναλυτή της Hurriyet, Aμτουλκαντίρ Σέλβι, ξεκίνησε:

«Στην Αλεξανδρούπολη έχει δημιουργηθεί μια αλυσίδα απέναντι στην Τουρκία. Εκεί υπάρχουν ναυτικές βάσεις, αεροπορικές βάσεις, συστήματα έγκαιρης ειδοποίησης. Ελέγχουν το Αιγαίο και τώρα έρχονται στη Μεσόγειο. Εκεί υπάρχει η Κρήτη αλλά δεν τους είναι αρκετή.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μαλλον υπαρχει σχεδιο. απο τους ΙΔΙΟΥΣ που σας εδωσαν δικαιωματα να εισβαλλετε με τον στρατο σας στην ΚΥΠΡΟ ΣΥΡΙΑ ΙΡΑΚ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ κτλ κτλ. Τωρα ομως αφου σας ταισαν και μεγαλωσαν ενα τερας ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ. ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ. ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΕΡΒΗΚΑΤΕ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΑΣ.

Leave a Response