Νέο δωράκι στον Ερντογάν με την έκδοση στην Τουρκία πολιτικού του αντιπάλου

Κοινοποίηση:
GESILTAG

Νέο δωράκι προς τον Ερντογάν από την Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έκδοση στην Τουρκία του πολιτικού αντιπάλου του Ερντογάν, Αλί Γεσιλντάγκ.

Ο Αλί Γεσιλντάγκ υπήρξε στενός συνεργάτης του Ερντογάν, ο οποίος μπήκε παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες, αλλά διαχωρίστηκε από εκείνους και τοποθετήθηκε στη φυλακή Κομοτηνής, μόλις κατάλαβαν ποιος ήταν.

Ο Γεσιλντάγκ, πριν από τις πρόσφατες εκλογές, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην Τουρκία με τις αποκαλύψεις του για σκάνδαλο χρηματισμού ύψους 1 δισ. δολαρίων από τον Ενρτογάν.

Ο Αλί Γεσιλντάγκ συνελήφθη στον Έβρο, τυπικά, για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, αλλά ο πραγματικός λόγος για τον οποίο βρέθηκε στη φυλακή ήταν το ένταλμα σύλληψης που έχει βγει για αυτόν. Το ένταλμα εκδόθηκε από τις τουρκικές Αρχές μετά τις αποκαλύψεις για τον Ταγίπ Ερντογάν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ετσι κανουν οι ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ και ειναι γνωστο οτι ο Κουλης , η Ντορα και ολο το κακο συναπαντημα ειναι εθελοδουλοι ραγιαδες στον σουλτανο , Οι υποκλισεις του Γεραπετριτη στον Ερντογαν αποδεικνυουν πως βλεπει η κυβερνηση τις ελληνοτουρκικες σχεσεις (σχεση αφεντη με δουλο)…..Αυτη η κυβερνηση εχει ντροπιασει τους Ελληνες

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΩΣ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΗΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΩΣ ΟΛΗ ΑΛΛΟΣΤΗ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΦΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΤΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙ Ο ΕΡΝΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ………

Comments are closed.