Νέος χαμός στο Twitter με την Ιωάννα Τούνη: Σάλος για τον φημολογούμενο τιμοκατάλογο στο Instagram

Κοινοποίηση:
ψσψσ

Οι φήμες για τα χρήματα που χρεώνει η Ιωάννα Τούνη για τα διαφημιστικά της post στο Instagram δεν άργησαν να φθάσουν στο Twitter και οι χρήστες έσπευσαν να πάρουν θέση.
Χαμό έχει προκαλέσει, για ακόμη μία φορά, στα κοινωνικά δίκτυα η Ιωάννα Τούνη και πιο συγκεκριμένα, τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τα χρήματα που ζητά η ίδια για τις διαφημιστικές αναρτήσεις της στο Instagram.
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις πληροφορίες που ήλθαν στη δημοσιότητα, αναφορικά με τον τιμοκατάλογο, βάσει του οποίου χρεώνει εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, οι χρήστες του Twitter δεν μπόρεσαν να μείνουν αμέτοχοι.

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη έχει 780.000 ακόλουθους στο Instagram, ενώ η ίδια είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, μέσω των οποίων μοιράζεται και προσωπικές της στιγμές.

Προσφάτως, έσπευσε να επιβεβαιώσει την ερωτική σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία με ένα παθιασμένο φιλί τους.
Τώρα το όνομά της απασχολεί και πάλι το Ίντερνετ, με το Twitter να σχολιάζει ποικιλοτρόπως τον φημολογούμενο τιμοκατάλογό της στο Instagram.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

Leave a Response