Νέος οικονομικός εισαγγελέας ο Παναγιώτης Καψιμάλης

Κοινοποίηση:
Neos-oikon--dikastirio

Την Οικονομική Εισαγγελία θα στελεχώσουν επίσης ως τακτικό μέλος η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου, η οποία είχε διατελέσει και προϊσταμένη στην Εισαγγελία της Αθήνας

Τον εισαγγελέα εφετών Παναγιώτη Καψιμάλη επέλεξε το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου ως τον νέο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπαρδάκη.

Το εντεκαμελές όργανο, στο οποίο συμμετέχουν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη και η πρόεδρος του ανώτατου δικαστηρίου Ιωάννα Κλάπα, επέλεξε τον κ. Καψιμάλη, ο οποίος ήδη υπηρετούσε στην Οικονομική Εισαγγελία, ως αναπληρωτής έως τώρα του αποχωρήσαντος Χρήστου Μπαρδάκη.

Την Οικονομική Εισαγγελία θα στελεχώσουν επίσης ως τακτικό μέλος η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου, η οποία είχε διατελέσει και προϊσταμένη στην Εισαγγελία της Αθήνας και υπηρετούσε ήδη στην Οικονομική Εισαγγελία ως αναπληρωματική, αλλά και ως επίκουροι οι Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, Μαρία Παπαδοπούλου (Αθήνα) και οι Ολγα Ζαφειρίδου, Δήμητρα Τσιαρδιακλή (Θεσσαλονίκη).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο εισαγγελέας που είχε κρίνει τα “αδιευκρίνιστα ποσά” θα είναι επικεφαλής εισαγγελέας της οικονομικής εισαγγελίας.

  2. Και ξερετε ποιο ειναι αυτο το κερατο;Ο τυπος που με την συμφωνη γνωμη του Μπαρδακη[που εβγαλε αφρο την μιζαδορα Νικολαου]αποφασισε οτι η μιζα του Αδωνι,επειδη ειναι αδιευκρινιστη!!!,παει αρχειο.Καταλαβατε οτι κοιμομαστε ορθιοι;

Leave a Response