Νέες πτήσεις πάνω απο την Κανδελιούσσα Νισύρου, από τουρκικό drone

Κοινοποίηση:
Erdogan-drone-1024x695

Νέες πτήσεις πάνω απο την Κανδελιούσσα Νισύρου, από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV. Νέες πτήσεις πάνω από την Κανδελιούσσα -δυτικά της Νισύρου- πραγματοποίησε σήμερα τουρκικο μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τουρκικό UAV που είχε εισέλθει στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης πέταξε πάνω από την Κανδελιούσσα πάλι στα 19.000 πόδια, στις 9:52 π.μ., στις 9:53 π.μ. και στις 9:55 π.μ.

Το τουρκικό UAV αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική. Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή του νέου έτους τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV έχει πετάξει άλλες δύο φορές πάνω από την Κανδελιούσσα Νισύρου. Στις 3 Ιανουαρίου στα 19.000 πόδια, στις 14:48 μ.μ. και χθες στις 17:51 μ.μ. στα 19.000 πόδια επίσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν εμπαινε στον εναεριο χωρο π.χ. του Ισραηλ θα το ειχαν κατεβασει σαν πατσαβουρα, στον εναεριο χωρο της Ελληνικης Μπανανιας των χεστων, του κουνουν το μαντιλι και δεν εννοουν να το κοπανισουν για να σταματησει το βιολι των τουρκικων παραβιασεων, γι’ αυτο και εχουν αποθρασυνθει και αλωνιζουν!!!!!!!!!

    1. ΣΩΣΤΟΣ ΝΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ……………..ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ………

  2. Επειδη υπηρετησα στη Λημνο τη στρατιωτικη μου θητεια σαν Α2 γραφειο αυτα γινονται απ το 1970 γι αυτο παρακαλω η φτωχοπροπαγανδα να λειπει! Ειναι ασκησεις συμφωνημενες στα πλαισια του ΝΑΤΟ!

Comments are closed.