Νέα τουρκική προπαγάνδα με βίντεο του «ετοιμοπόλεμου» στρατού τους για να… σκιαχτούμε

Κοινοποίηση:
torkia

Με αφορμή την επέτειο ένταξης της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ

Νέα προπαγάνδα ολκής από τους Τούρκους με βίντεο που εμφανίζεται πόσο…ετοιμοπόλεμος και «αγριεμένος» είναι ο στρατός τους.

Με αφορμή την σημερινή επέτειο ένταξης της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο από τις ασκήσεις, τις εκπαιδεύσεις και γενικά τις επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού προφανώς για να….σκιαχτούμε με τις ικανότητές τους.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείο Άμυνας αναφέρει:

«Γιορτάζουμε την 72η επέτειο της ένταξης της Τουρκίας στη συμμαχία του ΝΑΤΟ. Από την πρώτη ημέρα η Τουρκική Δημοκρατία τήρησε με συνέπεια τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες της με ακλόνητη αφοσίωση. Ως η δεύτερη μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη εντός της Συμμαχίας, η Τουρκική Δημοκρατία κατέχει υπερήφανα μια κομβική θέση στον πυρήνα της.

Η στρατηγική σημασία της Τουρκίας υπογραμμίζεται ακόμη περισσότερο από τη φιλοξενία της Συμμαχικής Διοίκησης Χερσαίας Διοίκησης του ΝΑΤΟ και του Ταχέως Αναπτυσσόμενου Σώματος του ΝΑΤΟ (3ο Σώμα Διοίκησης), το οποίο αποτελεί ζωτικό συστατικό της Δύναμης Υψηλής Ετοιμότητας (Χερσαία) εντός της δομής δυνάμεων του ΝΑΤΟ.

Ως ένα τρομερό και αξιόπιστο μέλος του ΝΑΤΟ, η Τουρκική Δημοκρατία θα συνεχίσει να συνεισφέρει αναντικατάστατα στη Συμμαχία, αντικατοπτρίζοντας την ακλόνητη δέσμευσή της στην επιτυχία του οργανισμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είναι για τα πανηγύρια, για να ερωτοτροπούν με τους κίναιδους που διοικούν την Χώρα.
    Δεν τους φοβάται κανένας, θα έλθει η ώρα που θα λιώσουν.

  2. Και πουστιδων….ο στρατος των μουλων..εχουμε και λεμε…ΕΛΛΗΝΩΝ/ΣΛΑΒΩΝ/ΑΡΜΕΝΙΩΝ/ΕΒΡΑΙΩΝ/ΛΑΤΙΝΩΝ/ΓΑΛΛΩΝ/ΣΑΞΩΝΩΝ/ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ…κλπ σκατων που αλλαξαν στρατοπεδο ανθρωπινης φυσεως σε υπανθρωπα μουσλιμοϊδες οθωμαν…βρε μπουνταλαδες 40+ χρονια δεν μπορειτε να κανετε καλα τους Κουρδους,που οπλικα ειναι σαφεστατα κατωτεροι ακομα και των Αλβανιαριδων,και θα πατε με βατραχανθρωπους στο Αιγαιο,να φορανε και κρανη(ασφαλεια πρωτα)να κανουν τι??? γελαω γιατι εχω δει αρκετα καραγκιοζοβιντεα τους,και ειναι η καλυτερη κωμωδια για βραδυ :)))))

  3. Το f 35 τι Rafael Τωρα που είναι νόμιμη η πουστια στην Ελλάδα οι Τούρκοι φοβήθηκαν και είπαν να ανεβάσουν ένα βίντεο με τον στρατό τους για να ηρεμήσουν τον λαό..

Comments are closed.