Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον απατεώνα «ψευτογιατρό»: Είχε κι άλλους γιατρούς ως συνεργούς

Κοινοποίηση:
pseftogiatros_synergoi

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για τον «Ψευτογιατρό» της Κηφισιάς, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να προχωρά ακόμη περισσότερο την υπόθεση και να καθιστά γνωστό, ότι είχε κι άλλους συνεργούς γιατρούς στις δολοφονικές του πράξεις έναντι των απελπισμένων ασθενών.

Ο ίδιος ευθύνεται για το θάνατο αρκετών ασθενών, μέσω των… μαντζουνιών που τους έδινε, για να αντιμετωπίσουν ανίατες αρρώστιες, με τον δικηγόρο ενός εκ των θυμάτων να επισημαίνει, ότι έχει αποδείξεις για τους συνεργούς του.

Ο κύριος Σούρλας τόνισε, ότι δεν υπάρχουν μόνο δύο γιατροί, ένας στη Λαμία κι ένας στο Βόλο, που τον βοηθούσαν να μπαίνει στα νοσοκομεία και τα χειρουργεία… σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αν και στο τέλος προδόθηκε από τις… όχι και τόσο ιατρικές του συνήθειες σε ένα εκ των χειρουργείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οι ασθενείς είστε σίγουροι ότι πέθαναν από τα ματζούνια?? Και οι άλλοι οι «κανονικοί γιατροί» που δίνουν αντί για ματζούνια «φαρμακ(ι)α» δεν τους σκοτώνουν αργά και σταθερά με στόχο το μόνιμο κέρδος των φαρμακευτικών??
    Δεν είμαι υπέρ των τσαρλατάνων αλλά πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα πέθαιναν και επειδή δεν ήταν γιατρός χρέωσαν σε αυτόν τον θάνατο τους, όπως οι «κανονικοί» χρεώνουν στον κορωνοϊό όλους τους θανάτους ενώ οι ίδιοι από συνειδητά και ασυνείδητα λάθη σκοτώνουν τον κοσμάκη με τον νόμο….
    Αυτά που γράφω όλοι τα θεωρούν υπερβολικά και τραβηγμένα αλλά δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια..

Leave a Response