Νέα σοβαρή καταγγελία για τον Λιγνάδη – Ενήλικος κατήγγειλε ότι τον βίασε το 2018

Κοινοποίηση:
λιγναδης

Μία ακόμη –η τρίτη κατά σειρά– καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών Αρχών.
Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ο μηνυτής ο οποίος είναι ενήλικος, καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018.

Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να αξιολογηθεί η νέα καταγγελία, ενώ ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά από καταγγελίες άλλων δύο ατόμων για το ίδιο αδίκημα.

Ο καταγγέλλων δεν ήταν ανήλικός κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης.

Η υπόθεση, αποτελεί νέα δικογραφία χωριστή από τις δύο που χειρίζεται ήδη η 19η τακτική ανακρίτρια.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δυο άτομα που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες ώρες στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε χθες η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στον STAR TV, τα αδικήματα φέρονται να έχουν γίνει το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων.

Αφορούν σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων και στη μια περίπτωση μάλιστα καταγγέλλεται και βιασμός.

Οι δύο νέοι μάρτυρες προτίθενται να καταθέσουν στην 19η τακτική ανακρίτρια, προκείμενου να πουν όσα βίωσαν.

Μάλιστα, η δικηγόρος τους, Μαρία Κουρτέση, είχε αποκαλύψει στην ίδια εκπομπή ότι πρόκειται για δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες και αναμένεται να δώσουν νέα στοιχεία στην υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response