Νέα πρόκληση από τα Σκόπια: Τώρα προωθούν και κρασί “Μακεδονίας” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μετά την πρόκληση στην Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου όπου τα Σκόπια συμμετείχαν ως “Μακεδονία” αντί “Βόρεια Μακεδονία” σύμφωνα με τη Συνθήκη των Πρεσπών, και χρειάστηκε η παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας, έρχεται νέα προκλητική κίνηση από τη γειτονική χώρα.

Όπως ενημέρωσε ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Συμεωνίδης της Deutsche Welle μέσω twitter, τα Σκόπια θα συμμετέχουν στην έκθεση για τον οίνο από τις 17-19 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ. Συγκεκριμένα στην έκθεση θα συμμετέχει η Ένωση Οίνου της Μακεδονίας (Association Wines of Macedonia) όπου αυτοδιαφημίζεται ότι έχει “παράδοση 2.000 χρόνων στο κρασί”.

“Δεν ξέρω πού πήγε το Macedonia Timeless και εάν αφαιρέθηκε όντως μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας μας. Ξέρω όμως ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δοθούν πολύ σκληρές μάχες. Στην επικείμενη Prowein συμμετέχει ο Association Wines of Macedonia με «παράδοση 2.000 χρόνων στο κρασί»” έγραψε ο Έλληνας δημοσιογράφος και συνοδεύει την ανάρτησή του με τις σχετικές φωτογραφίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. δεν το περιμενατε … σας ειναι παραξενο??? Μετα τον Εφιαλτη ηρθε ο Τσιπρας! Και για τα λιγουρια της ΝΔ.. ο Κουλης σας μια απο τα ιδια ειναι!

  2. «Έχουμε» όλη τη Βόρεια Μακεδονία και ασχολείστε με… ετικέτες σε κρασιά!

    https://www.tribune.gr/media/news/article/559601/echoyme-oli-ti-voreia-makedonia-kai-ascholeiste-me-etiketes-se-krasia.html

    Υ.Γ. Ως γνωστόν, ο Μπουτάρης, ασχολείται, με τα κρασιά. Γνωστή και συνεργασία του, με τον Ροτσιλντ, που σχετίζεται, με τα κρασιά. Γαλλία, κτήμα, κλπ. Υπάρχει και βίντεο. Τέλος και αν δεν απατώμαι, με το ίδιο αντικείμενο, ασχολείται και στα Σκόπια.

Comments are closed.