Νέα περιστατικά ξαφνικών θανάτων! 57χρονος και 47χρονος έφυγαν ξαφνικά

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ (4)

Ακόμη δύο ξαφνικοί θάνατοι, έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα, με τελευταία θύματα έναν 57χρονο άνδρα ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πλοίο από Ιταλία για Πάτρα, και έναν 47χρονο από τη Λάρισα.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάτρας για θάνατο 57χρονου επιβάτη, επί του πλοίου «EUROPA PALACE» σημαίας Ιταλίας, κατά τη διάρκεια δρομολογίου από τον λιμένα Ανκόνας Ιταλίας, στο λιμένα Πάτρας, βραδινές ώρες της 14-08-2022.

Στον 57χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του πλοίου με αρνητικά αποτελέσματα.

Με τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα Πάτρας απογευματινές ώρες χθες, η σορός του άνδρα παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Παναγία η Βοήθεια».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Πέθανε 47χρονος στη Λάρισα
Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε στη Λάρισα, καθώς απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών ο Ιωάννης Ζάχος.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο Λάρισας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να προσέχετε! Δεν είναι μόνο το εμβόλιο, είναι η τρομακτική ψυχολογική πίεση που μας ασκούν! Αλήθεια, οι περισπούδαστοι ψυχολόγοι και ψυχίατροι μόνο για την πισπιργκου ξέρουν να μιλούν; Γιατί δεν μιλάει κανένας δυνατά για το τι γίνεται στην κοινωνία;;;

  2. ΞΑΦΝΙΚΟΥΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ

  3. Αφού γίνεται του τρυπήματος το κάγκελο… πόσο κρίμα. Αποδεκατιζόμαστε ως Έθνος επειδή ένας ψυχοπαθής δολοφόνος πλήρωσε αδρά για να διαφημίζονται τα θανατηφόρα φαρμάκια & να τσιμπάνε – όπως κι έγινε στο 70% περίπου – οι άνθρωποι να τρυπιούνται σαν τους ναρκομανείς…

    Θεός φυλάξοι. Χανόμαστε ως Έθνος….

Comments are closed.