Νέα κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου – Έκλεισε το ρεύμα της Εθνικής Οδού προς Αθήνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΑΤΡΑ

Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, λόγω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με το Mega η απόφαση για την αμφιδρόμηση στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας – Πάτρας ελήφθη για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας, ως συνέπεια της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει πολλές περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία πλήττει πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με εκδήλωση καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υδάτων σε δρόμους, ενώ, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταγράφονται μικρής έκτασης προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: