Νέα καταγγελία στην Πανόρμου – Αστυνομικοί σε πολίτη: «βάλε το κινητό στην τσέπη»

Κοινοποίηση:
Ev-gtJEXcAEf-aS

Θα περίμενε κανείς, πως μετά από όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη η αστυνομία αν μη τι άλλο, θα είχε λάβει οδηγία έστω και για λίγες μέρες, να μην συμπεριφέρεται με αυταρχισμό και βία. Ωστόσο, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, φαίνεται να πως έδωσαν την οδηγία, «συνεχίστε έτσι αρκεί να μην σας τραβάνε βίντεο».

Με νέο βίντεο-καταγγελία από την Πανόρμου, αστυνομικοί λένε σε πολίτη: «βάλε το κινητό στην τσέπη». Ο λόγος παραμένει άγνωστος, για τον οποίο βρέθηκαν στην πλατεία, όμως η αγωνία της μαγνητοσκόπησης αντί για την αγωνία της συμπεριφοράς τους , δείχνει πως όλα όσα ζούμε είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Με την ευκαιρία δείτε το αποκλειστικό βίντεο που έφερε στο φως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το κακό πού είναι; Χίο ξέρεις τι νομίζω; ηξεις αφηξεις το παίζεις. Ξεσηκώνεις κάτι ηλιθιους έναντιον της αστυνομίας με απομονωμένες ατάκες όπως και το προχθεσινο βίντεο με τον κακόμοιρουλη τον πολίτη που όλοι μάθαμε ποιος ήταν. Μην ακούσω κανέναν χλεχλε να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, να φωνάζετε τους απλυτους να σας βοηθάνε. Είμαι με τους αστυνομικούς ξεκάθαρα. Όποιος έχει θέμα μαζί τους κάτι κρύβει. Αντε γιατί μας τα πρηξατε..

  2. Από τους δημοσίους υπαλλήλους δεν περιμένεις τίποτα καλό

  3. ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Comments are closed.