Νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στον λαμπερό κόσμο της μόδας

Κοινοποίηση:
rata

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κατηγορεί τον φωτογράφο Τζόναθαν Λέντερ ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο σπίτι του στην ορεινή περιοχή Κάτσκιλς το 2012, έναν ισχυρισμό που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά. Σε ένα εκτενές άρθρο που έγραψε για το New York Magazine και δημοσιεύτηκε την Τρίτη, το 29χρονο μοντέλο περιγράφει πώς ο ατζέντης με τον οποίο συνεργαζόταν πριν οκτώ χρόνια της είχε κλείσει μια δουλειά άνευ αμοιβής για ένα περιοδικό ονόματι Darius, που περιλάμβανε τη διανυκτέρευσή της στον χώρο της φωτογράφισης.

Η τότε 20χρονη καλλονή, που ακόμα δεν είχε γίνει γνωστή στον χώρο, κατέφθασε στο σπίτι του Τζόναθαν Λέντερ και ανακάλυψε με μεγάλη της έκπληξη ότι θα πόζαρε με εσώρουχα. Σε μια προσπάθεια να φανεί ώριμη, δεχόταν το κόκκινο κρασί που της προσέφερε όλο το απόγευμα ο φωτογράφος. «Είμαι διδαχθεί ότι είναι σημαντικό να χτίσεις μια φήμη ως δουλευταρού και συνεργάσιμη. “Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα είναι ο επόμενος φωτογράφος που θα συνεργαστείς!” μου υπενθύμιζε ο ατζέντης μου», γράφει στο άρθρο της η Ραταϊκόφσκι.

Η απάντηση του Τζόναθαν Λέντερ

«Μιλάμε για την κοπέλα που χοροπηδούσε γυμνή στο βίντεο του Robin Thicke… Στ’ αλήθεια θέλετε να πιστέψει κάποιος ότι ήταν θύμα;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: