Νέα καταγγελία ΣΟΚ για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Είχε μετατρέψει σε… σάκο του μποξ συνάδελφό του στο θέατρο!

Κοινοποίηση:
fon-dimitrakis

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από το MEGA. Ο δικηγόρος Γιώργος Γεράρης, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του στη θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης» που είχε ανέβει τη διετία 2013-2015.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκε η Ζέτα Δούκα μέχρι σήμερα, έχει περάσει λιγότερο από ένας μήνας, και έχουν συμβεί τόσα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ακόμα και εμείς που δεχόμαστε τις καταγγελίες, εντυπωσιαζόμαστε και θορυβούμαστε κάθε φορά. Η νέα καταγγελία που κάναμε στο ΣΕΗ. Όταν μιλάμε για κάποια αδικήματα που είναι παραγεγραμμένα, η μόνη θεσμική οδός είναι το ΣΕΗ», είπε ο κ. Γεραρής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Μιλάμε για μεγάλο αρχ… αυτός ο Φιλιππίδης.Θα τον είχα σαπίσει στο ξύλο τη μαιμου.Απορώ πως τον ανέχτηκαν τόσα χρόνια.

  1. φίλε στα θέατρα πέφτει το πήδημα της αρκούδας…ξέρω 60 χρόνο χήρο που έχει σκηνοθετήσει 2 σήριαλ και του πέφτουν σαν τρελλές 30άρες και 25άρες
   τσιμπούσι του γίνονται μπάς και πάρουν κανένα ρολάκι σε “πιθανή” σειρά..χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό …μόνο το ότι έχει παρελθόν σαν σκηνοθέτης
   υποθέτω ότι άμα άσκησε πίεση σε 5 του κάθησαν 100…απλώς ήταν αχόρταγος

 2. Δεν με πήρε εμένα τότε για σάκο ο Π.Φ. με τά 32 δόντια και τα 10 δακτυλάκια.
  Θα γλύτωνε κε τα 480€ κάθε μήνα.

Leave a Response