Νέα ανάρτηση από τη Χρύσα Ρουμελιώτη και διευκρινίσεις για την παραίτηση – Καλή η “επανάσταση” αλλά όχι να χαθεί και το “βόλεμα”

Κοινοποίηση:
ηη

Αιχμές για παρεμβάσεις άφησε στην ανάρτηση «φωτιά» που ανέβασε στο facebook η Χρύσα Ρουμελιώτη, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που κάλυπτε το ρεπορτάζ της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Γνωστοποίησε την απόφασή της, μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο και την τοποθέτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία προέβη σε βαρύ θεσμικό ατόπημα αναφερόμενη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Η Δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους. Τα θεσμικά αντίβαρα, δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς».

Η Χρύσα Ρουμελιώτη έσπευσε να διευκρινίσει ωστόσο ότι δεν παραιτήθηκε από την ΕΡΤ.

Έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ αφορά το ρεπορτάζ της προεδρίας της Δημοκρατίας.

ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΡΤ.

Την οποία έχω υπηρετήσει με θυσίες και αίσθηση χρέους, όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης. Η ΕΡΤ είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ που έχουν δώσει διαπιστευτήρια στο πέρασμα των χρονων. Είναι εργαζόμενοι στην πλειονότητα τους όπως εγώ.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτή δεν είναι η πασιοναρια του μαύρου της ΕΡΤ που προσελήφθη κατόπιν πρώτη των πρώτων στις προτιμήσεις των καθεστωτικών καναλιών;

  2. Που να αφήσει τη ΜΑΣΑ ΜΠΟΥΚΑ ? ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΖΑΜΠΑ, ΠΑΧΥΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ, ΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΚΥΨΕ ΚΑΤΩ, ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ

  3. τοσα χρονια δεν ταβλεπε???????
    και αυτη νεοταξιτισα ειναι…..με τους ανωμαλους

  4. XAXAXAXAXAXA.
    KKE.TO KOMMA ΣΟΥ ΛΑΕ!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. Εννοείται πως δεν αφήνεις μια θέση κηφήνα. Να πληρώνεσαι από τον Έλληνα φορολογούμενο, να ξύνεις το μ…ι σου όλη μέρα και να τον κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα του, παραπληροφορώντας τον, με τις ατζέντες των νεοταξιτων αφεντικών σου. Και μετά να το παίζεις επαναστάτρια και αμόλυντη, περιμενοντας να πέσει ο παχυλός μισθός σου, εις βάρος των υπολοίπων.

  6. Μαλλον ο λιγναδης πηγαινε με τη μιση αθηνα και ο οχι ο τατσοπουλος. Δεν εξηγειται αλλιως….

Comments are closed.