Νέα Υόρκη: ”Τιμούνται” οι αφορισμένοι ήρωες 1821 – Η Αρχιεπισκοπή ανάλαβε και την παρέλαση

Κοινοποίηση:
telos-omogeneias

«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα».

Παρέλαση, Νέα Υόρκη: ”Τιμούνται” οι αφορισμένοι ήρωες 1821

Η Αρχιεπισκοπή, ανάλαβε και την παρέλαση, αφού φρόντισε να διαλύσει την διοργανώτρια Ομοσπονδία
Ποιός θα μπορούσε να ”τιμήσει” καλύτερα τον (ακόμα σε ισχύ) αφορισμό των ηρώων-αγωνιστών Επανάστασης 1821, από το πατριαρχείο Κων/πολης;;; Μα φυσικά ο ”άνθρωπος της Τουρκίας” στις ΗΠΑ και έξαρχος πατριαρχείου, ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, με την σύμπραξη νεοραγιάδων, πρ. προέδρων της διαλυμένης Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, ”επιφανών Ομογενών” και ξεπουλημένων ΜΜΕ. Το ”αφηνιασμένο ψώνιο, εγωμανής”, Ελπιδοφόρος, φρόντισε να διαλύσει την -γιά δεκαετίες- διοργανώτρια Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και άρπαξε την παρέλαση, που εφέτος γίνεται ετεροχρονισμένα 5 Ιουνίου ’22, με ”πρόεδρο Επιτροπής” τον γραφικό και ανιστόρητο ”λεφτά” Γιάννη Κατσιματίδη (αντιπρόεδρο αρχιεπισκοπικού Συμβούλιου), διορισμένο από τον Ελπιδοφόρο!!!
Σημ.: O υπέρμετρα εγωμανής Ελπιδοφόρος, ως ”αφηνιασμένο ψώνιο”, αυτοδιορίστηκε και ”μέγας τελετάρχης παρέλασης”!!!………..

Παρέλαση Κυριακή 5 Ιουνίου ’22, Νέα Υόρκη, γιά 25η Μαρτίου… η επίσημη αφίσα

Το επίσημο άσμα-ύμνος παρέλασης Νέα Υόρκη, 5 Ιουνίου ’22 (αποκλειστικά, μόνο στο ”ΚΑΛΑΜΙ”)

Το ”ΚΑΛΑΜΙ” στηρίζει την ελληνική παρέλαση-καρνάβαλο Νέας Υόρκης (5 Ιουνίου ’22)
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην παρέλαση-καρνάβαλο γιά 25η Μαρτίου, που θα γίνει στην 5η Λεωφόρo.
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ως σύγχρονοι νεο-ραγιάδες, τιμούμε τους -ακόμα- αφορισμένους ήρωες της Επανάστασης ’21, από το πατριαρχείο Κων/πολης.
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τιμούμε τον αυτοδιορισμένο ως ”μέγα τελετάρχη” της παρέλασης και άνθρωπο της Τουρκίας στις ΗΠΑ, αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο.
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (να εξευτελιζόμαστε καλύτερα και να εξευτελίζουμε τους ήρωες της Επανάστασης).

Υποβαθμισμένη η παρουσία Ελλάδας στην παρέλαση-καρνάβαλο Νέας Υόρκης
Κατάλαβαν στην Αθήνα, ότι παρουσία υπουργού στην παρέλαση Νέας Υόρκης (5 Ιουνίου ’22), θα σήμαινε ”κράξιμο” και η κυβέρνηση υποβάθμισε την εκπροσώπηση σε επίπεδο υφυπουργού, στέλνοντας τον αστείο υφυπουργό Εξωτερικών ”αρμόδιο γιά απόδημους”. Πριν λίγες εβδομάδες, η εκροσώπηση στην παρέλαση Βοστώνης, ήταν σε επίπεδο υπουργού (Δικαιοσύνης).

Πρωτοτυπία, προσφορά Ελπιδοφόρου στην παρέλαση (Νέα Υόρκη)
Ο αρχιεπίσκοπος μετά την αυτοανακήρυξή του σε ”μέγα τελετάρχη” της παρέλασης γιά 25η Μαρτίου, που γίνεται ετεροχρονισμένα Κυριακή 5 Ιουνίου ’22, θα έχει μία μεγάλη έκπληξη γιά το ”ποίμνιο” που θα συμμετάσχει στην παρέλαση-καρνάβαλο, που διοργανώνει η Αρχιεπισκοπή, με την χρησιμοποίηση δουλοπρεπών, πρώην προέδρων της διαλυμένης Ομοσπονδίας.
Συγκεκριμένα, θα μεταδοθεί από τα μεγάφωνα στην διάρκεια της παρέλασης, το ηχητικό με την δήλωση πατριάρχη Βαρθολομαίου, μία εβδομάδα μετά την ενθρόνισή του πριν 31 χρόνια, στο οποίο ακούγεται να ομιλεί γιά ”κάτι ξεβράκωτους, που δυστυχώς ξεσηκώθηαν το 1821 και διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση Ελλήνων και Οθωμανών-Τούρκων”.
Στον χαιρετισμό του στην παρέλαση-καρνάβαλο, ο αρχιεπίσκοπος αναμένεται να υπεραμυνθεί και της -ακόμα σε ισχύ- απόφασης του πατριαρχείου Κων/πολης να αφορίσει τους ήρωες της επανάστασης 1821 (Κολοκοτρώνη, Μπουμπουλίνα, Σουλιώτες κ.ά.). Τα δύο αυτά ιστορικά γεγονότα, θα προβάλει στην Ελλάδα το ”Πρώτο Θέμα”, που υποστηρίζει τον άνθρωπο της Τουρκίας, Ελπιδοφόρο. Και στις ΗΠΑ, η ”χαβούζα Α. Διαματάρη”, γνωστή και ως ”μητσοτακικό παραμάγαζο, Εθνικός Κήρυξ”.

Εύζωνες, παρέλαση Ν. Υόρκης και η γραφική κυρά-Κατερίνα (ΠτΔ)
‘Εκτακτα μέτρα ασφάλειας γιά τους εύζωνες που θα συμμετάσχουν (με απόφαση της κυρα-Κατερίνας, του προεδρικού) στην παρέλαση-καρνάβαλο γιά 25η Μαρτίου, που θα γίνει στις 5 Ιουνίου ’22, στην Νέα Υόρκη. Η αιτία είναι ότι μπορεί να δεχτούν ”επίθεση” από τα ρασοφόρα ”αδελφάτα” της Αρχιεπισκοπής του Ελπιδοφόρου.
Την ανησυχία ενισχύει και η είδηση ότι η Αρχιεπισκοπή, που διοργανώνει την παρέλαση (αφού την ”έκλεψε” από τους ”καραγκιόζηδες” της Ομοσπονδίας, προκαλώντας εμφύλιο), πληρώνει τα έξοδα διαμονής τους και θα καταρτίσει το πρόγραμμά τους, αδιαφορώντας ολικά γιά την ύπαρξη της δήθεν ”επιστροπής παρέλασης”, στην οποίαν συμμετέχουν και δουλοπρεπή ”ανθρωπάκια”, οι πρώην πρόεδροι της διαλυμένης Ομοσπονδίας ”γκέττο Αστόριας”.
Τελικά, η κυρά- Κατερίνα (ΠτΔ), εκτός από άσχετη με απόδημο Ελληνισμό είναι και ασοβάρευτη. Και αυτό επειδή επέτρεψε στους εύζωνες να ταξιδέψουν Νέα Υόρκη, με αίτημα αρχιεπίσκοπου (ενώ δεν είχε γίνει δεκτή πριν η αποστολή τους), χωρίς να τεθούν προϋποθέσεις. Φαίνεται τα πρόσφατα καραγκιοζιλίκια με τους εύζωνες προεδρικής φρουράς, σε Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) και Αυστραλία, δεν έβαλαν μυαλό στους ασοβάρευτους του προεδρικού ”μέγαρου” της γραφικής κυρά-Κατερίνας.
Σημ.: Ο υποτιθέμενος πρόεδρος ”επιτροπής παρέλασης”, ο διορισμένος από τον αρχιεπίσκοπο αντιπρόεδρος του αρχιεπισκοπικού συμβούλιου, ο γραφικός και ανιστόρητος ”λεφτάς” Γιάννης Κατσιματίδης, μόνο στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής πριν μήνες εμφανίστηκε. Και προεδρεύει διά αντιπροσώπου (ΛουΛου Κάτσου) εξευτελίζοντας έτσι και τους συμπρόεδρους της Επιτροπής, εκπρόσωπους της διαλυμένης Ομοσπονδίας, τα ”φερέφωνα αρχιεπισκοπής”, Δημ. Καλαμαρά και Ν. Μπάρδη.
Σημ.: ‘Αλλο φουστα-νέλα που φορούσαν τότε και άλλο μίνι φουστα-νέλα, που φορούν τώρα οι εύζωνες προεδρικής φρουράς.

kalami.us

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: