ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Στήθηκαν στρατιωτικές σκηνές έξω από το Νοσοκομείο Βόλου(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΣΤΡΑΤΟΣ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΒΟΛΟΥ2-696x424

Από νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο του στρατού και της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και έστησε στρατιωτικές σκηνές στο προαύλιο του Νοσοκομείου Βόλου και ειδικότερα μπροστά από την είσοδο των επειγόντων περιστατικών.

Οι σκηνές αυτές θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη επιχρισμάτων από τους πολίτες, προκειμένου να περιοριστεί η αναμονή τους κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νοσοκομείο.


 magnesianews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι άνθρωποι λέμε ότι είναι όχι για γέλια μόνο, αλλά για πολλές σφαλιάρες. Ρε στα αντίσκηνα να βάλετε όλους τους επώνυμους και τους λεφταδες κολλητούς σας που κορονιαζονται. Λαμόγια ε λαμόγια.

  2. Απελπισμένες προσπάθειες να μας πείσουν για το θανατηφόρο ιο, αντί να σοβαρευτούν λίγο και να ακούσουν την κοινή γνώμη και να επανορθώσουν την κατάσταση . Αυτοί συνεχίζουν το έγκλημα.

  3. Οι άρρωστοι μέσα στα κρύα και στις σκηνές,χωρίς περιορισμούς στην κυκλοφορία του ιού (με θαλάμους ελεγχόμενης πίεσης)

  4. ΟΥΤΕ 5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΥΧΟΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ??? ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ??? ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ???
    ΤΑ HOT SPOT ΣΤΗΝ XIO KAI ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ WIFI ΤΑ ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ.

  5. Ετοιμαστείτε για μεγάλο Σόου στα κανάλια τέλη του μήνα για τον κοβειδ-19 προμηθευτείτε φαγητό θα κλείσουν τα σούπερ μάρκετ και νερό ..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά υπομονή, οι άνθρωποι που κυβερνάνε τα έχουν χάσει εντελώς αν μας το κάνουν αυτό πέφτουν από την παγκόσμια εξουσία και έχουν χάσει τ αυγά και τα καλάθια βρίσκονται σε σύγχυση και απ ότι φαίνεται θα διαπράξουν μεγάλο κακό υπομονή και ο θεός να βάλει το χέρι του.. και μεγάλη προσοχή κάτι μας έχουν ρίξει και δεν μας το λένε δίνουν μόνο λεφτά στα κανάλια και στους ειδικούς..!!!

  6. Πού είναι η πολιτική προστασία και εκατοντάδες διορισμένοι,,μα φυσικά κάθονται και ό κακός απλήρωτος στρατιωτικός εκτός από φιλιππινέζα παράνομων μεταναστών και φιλιππινέζα τών αραχτοί και λάιτ δημοσίων υπαλλήλων,,χαχα όλα καλά και ή Τούρκοι ακονίζουν τά όπλα…. τροπή στην ηγεσία καί θλίψη……

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΟΤΗΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ..Η ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΗΜΗ Η ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Leave a Response