ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Θα αφήσουν να σουλατσάρουν ελεύθερους χωρίς καραντίνα τους τουρίστες – Θα μπαίνουν σε πλοία θετικοί με μια μάσκα

Κοινοποίηση:
μαγαζια

Προαιρετική είναι η καραντίνα για τους τουρίστες που θα βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό στις διακοπές τους, όπως αναφέρει ΦΕΚ σχετικά με τα τουριστικά καταλύματα.
Οι τουρίστες μάλιστα μπορούν να ταξιδέψουν ακόμα και θετικοί με μεταφορικά μέσα, αρκεί να φορούν μια μάσκα προσώπου υψηλής προστασίας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΦΕΚ «Σε ασυμπτωματικά θετικά άτομα η όταν έχουν ήπια συμπτωματολογία που δεν χρειάζεται νοσηλεία συστήνεται απομόνωση του κρούσματος για 5 ημέρες η οποία λήγει χωρίς επιπλέον διαγνωστικό έλεγχο. Αν για οποιοδήποτε λόγω υπάρξει ανάγκη μετακίνησης με μεταφορικό μέσο αυτή γίνεται υποχρεωτικά με τη χρήση μάσκας προσώπου υψηλής προστασίας ( FFP2, KN 95)».
Την ίδια ώρα αρκετοί δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί όπως η Πάρος, η Μύκονος και η Μήλος «βράζουν» από κρούσματα με τεράστια ποσοστά θετικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δύο μέτρα και δύο σταθμά όπως πάντα και για όλα από την πολιτεία. Ευτυχώς που Κάποιος όμως είναι ακριβωδίκαιος κάποια δεδομένη στιγμή.

  2. ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΙΑ ΑΠΟ ΜΜΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΠΟΔΑΡΟΥΣ ΛΕΤΣΟΥΣ . ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ!

Comments are closed.