ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Έβγαλαν τους ΕΥΖΩΝΕΣ από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα;;;(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
συνταγμα φυλακιο ευζωνα

Αυτό το φυλάκιο δεν μένει ΠΟΤΕ άδειο…. περιμένει ο εύζωνας εκεί μέχρι να τον αλλάξει ο επόμενος.

Κι όμως… η ανθελληνική και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ κυβέρνησις Μητσοτάκη μόλις…ΑΦΗΡΕΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΜΑΣ!!!

Ως γνωστόν, οι Εύζωνες αποδίδουν Τιμή και Δόξα υπέρ των αγνώστων στρατιωτών που υπερασπίστηκαν την Πατρίδα δίνοντας γι’αυτήν την ζωή τους, σε πολλές μάχες.

Είναι σήμα κατατεθέν της ελληνικής ανδρείας που αναγνωρίζεται από όλη την Οικουμένη, γι’αυτό πολίτες όλης της γης επιθυμούν μια φωτογραφία με αυτούς.

Αλλά δυστυχώς αυτή η κυβέρνησις αφού πούλησε την χώρα στους Γερμανούς, τώρα πουλάει και την Τιμή και τη Δόξα της Πατρίδος.

Έλληνες αυτές τις προδοσίες μην τις ανέχεσθε άλλο!!! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

Δείτε τώρα τις σχετικές φωτογραφίες και…ΦΡΙΞΤΕ!!! Τις ακόλουθες φώτο. μας τράβηξε ένας φίλος αναγνώστης που όταν κατέβηκε Σύνταγμα, δεν έβλεπε πουθενά τους Εύζωνες, γι’ αυτό τις τράβηξε!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ???

Δείτε τώρα το ακόλουθο ποστ, ανάρτητηση, στο Facebook που επιβεβαιώνει αυτό. Δείτε και τα σχόλια!!!…

 

greeknewsondemand.com

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ο γορλομάτης γιά νά ευχαριστήσει τόν κολλητόν του τόν τουρκομογγόλο θά αντικαταστήσει τούς
    Εύζωνες μέ τούρκους στρατιώτες.
    Γιάννης Λάκων

  2. Δεν φταίει το μουλικο της κυβέρνησης, διότι αυτός κάνει την δουλειά του (σε αυτό που είναι βαλτός να κάνει έναντι του εθνους) αλλά φταίει ο διοικητής που ανήκει η προεδρική φρουρά διότι έδωσε εντολή για να εγκαταλείψουν την σκοπιά τους, παραβιαζοντας τον όρκο προς την Πατρίδα, και ειδικά στο μεγαλύτερο μνημείο του Εθνους μας. Και αυτο τιμωρείται για έσχατη προδοσία. (δηλ. Κυβέρνηση και Στρατιωτική ηγεσία όλοι μαζί ξεπουλάνε το Ελληνικό κράτος).

  3. χαλαρωστε οταν καποιος Ευζωνας εχει καποιο προβλημα μπαινουν και οι 2 μεσα στην σκοπια μεχρι να λυθει

  4. Σε ποιο αλλο κρατος του κοσμου γινονται καθε μερα μπροστα απο το μνημειο των πεσοντων του απεργιες διαδηλωσεις κ.λ.π;

  5. Ἐσεῖς λοιπόν, ἀναγνῶστες, κι’ ὅλοι οἱ πατριῶτες, ὁποῦ θὰ ζήσετε ἐδῶ, νὰ γένετε προσεχτικοὶ κριταὶ καὶ νὰ κρίνετε τὴν ἀλήθεια καὶ τὸ ψέμα.
    Ὅσοι ἔχουν τὴν τύχη μας σήμερον εἰς τὰ χέρια τους, ὅσοι μᾶς κυβερνοῦν, μεγάλοι καὶ μικροί, καὶ ὑπουργοὶ καὶ βουλευταί, τὄχουν σὲ δόξα, τὄχουν σὲ τιμή, τὄχουν σὲ ἱκανότη τὸ νὰ τοὺς εἰπῇς ὅτι ἔκλεψαν, ὅτι πρόδωσαν, ὅτι ἤφεραν τόσα κακὰ εἰς τὴν πατρίδα. Εἶναι ἄξιοι ἄνθρωποι καὶ τιμῶνται καὶ βραβεύονται. Ὅσοι εἶναι τίμιοι κατατρέχονται ὡς ἀνάξιοι τῆς κοινωνίας καὶ τῆς πολιτείας.

    ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ***

  6. Αν είναι αληθινή ή φωτογραφία και μη χειρότερα

  7. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Κι όμως… η ανθελληνική και ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΤΑΤΗ κυβέρνησις Μητσοτάκη μόλις…ΑΦΗΡΕΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ ΜΑΣ!!!

  9. Δεν υπάρχει προεδρική φρουρά γιατί δεν υπάρχει πρόεδρος. Και όχι μόνο….

  10. ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ GAY PRIDE ΤΟΝ ΕΥΖΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΠΟ#ΣΤΗΔΩΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ. ΑΙ Σ#ΚΤΗΡ Κ#ΠΡΟΣΚΥΛ@.

  11. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ???

  12. Αυτό σ’ενοχλησε? Την άλλη φορά οι αναρχοκομμουναραιοι, τούς έβαλαν φωτιά τρέποντας τους σε φυγή!!!
    Είναι τόσες πλέον οι ανωμαλίες στη χώρα..Ο άλλος,σου λέει, έμπαινε στο καμαρίνι της ,τον πέταγε έξω καί κατουραγε στον νιπτήρα!!!

  13. οι Αλβανοί που είναι ενωμένοι σαν γροθιά είναι έξω στις καφετέριες στον Αυλώνα και πίνουν το καφεδάκι τους και εμείς εδώ φιλοσοφούμε στα σοσιαλ!!! Καλά κρασιά!!!!!!

Comments are closed.