«ΝΤΕΝΙ», Η ΣΕΡΝΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΙΠΠΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ. Τα αρχεία ξεθάβονται και ξαναγράφουν την ιστορία της βασιλικής οικογένειας. Όσα πρέπει να μάθουν οι Έλληνες—– Ο διάσημος αμερικανός συγγραφέας Τρούμαν Καπότε και το βιβλίο φωτιά: Στέμμα, Αριστοκρατία, ποτό, ναρκωτικά και ανωμαλίες. Διαβάζουμε και κανένα ιστορικό βιβλίο για να ξεστραβωνόμαστε, πατριωτάκια…

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser10-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

alitheia-aima-banner

Στο φύλλο της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10-7-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Δηλαδή οι αιμομικτες θα κολωναν στο να καβαληθουν? Μιλάμε για ανθρωποειδοι που και η ύπαρξη τους προσβάλλει το ανθρώπινο είδος.

  2. τον τρελοδικτατορα παπαδοπουλο ποιος τον ιππευε?

  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
    Ο Σιωνισμός έχει δημιουργήσει την μασονία για τους πλούσιους, τον κομμουνισμό για τους φτωχούς και τον οικουμενισμό για τους πιστούς ώστε εξαπατώντας τους λαούς τους οδηγεί στην έμμεση υποδούλωσή τους σε συστήματα ισοπέδωσης και πολτοποίησης. Σ΄ αυτά τα συστήματα δεν ανήκει ο θεσμός της Βασιλείας διότι αποτελεί φρούριο προστασίας κάθε Έθνους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, εγγύηση των αρχών, των αξιών και των παραδόσεων των λαών, σύμβολο εθνικής ενότητας και ιστορίας.

  4. Πηδηχταρας ο διαδοχος αλλωστε το εχει αποδειξει σαν…πολυτεκνος! Με εναν Γλυξμπουργκ ασχολειστε που εφυγε αντι με χιλιους “δημοκρατικους” ανωμαλους στη πλειοψηφια τους που μας “κυβερνανε”!

  5. ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΕΙΣ.ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΑΒΑΛΙΚΕΥΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ.

  6. Πολύ γυναικωτός φαίνεται ο Ντένι. Μάλλον ο Παύλος τον καβαλούσε.

  7. Κούλα βγάλε το κοψοχέρι pass να πλουτίσουν τα γίδια που σε ψήφισαν.

  8. Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΑΥΛΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

    1. Ως ΜΟΝΑΡΧΗΣ Ή ΩΣ ΜΟΝΟΡΧΙΣ????

  9. Το πρόβλημα όλων μας δεν είναι τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του και τα γούστα που έχει. Άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με αυτά το θέμα είναι ότι ντε και καλά θέλουν να μας πείσουν ότι η ανωμαλία τους είναι ομαλή κατάσταση και οι διαστροφή τους το σωστό της ανθρώπινης φύσης. Αυτό με εξοργίζει όπως και πολλούς. Υπέρ προβολή, πάρτι, παρελάσεις λες και έτσι είναι το σωστό και πρέπον. Η λέξη ανωμαλία τα λέει όλα.

  10. Μετά το διάλειμμα των φερόμενων ως εκλογών και μετά τη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων για να δώσουν το επιθυμητό προδιαγεγραμμένο αποτελέσμα θα αρχίσει ο πόλεμος της επιβίωσης
    SURVIVOR σε νέα έκδοση
    Ο πόλεμος της τροφής market pass ο πόλεμος του νερού water pass ο πόλεμος της στέγης home pass ο πόλεμος της υγείας δια υπογραφής Βαψομαλλια Death pass και τέλος ο πόλεμος κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ LATHRO PASS.
    Και στο τέλος όλοι μας προοριζομαστε για ένα BYE PASS.
    Κούλη κάντο όπως ο Μακρόν.
    Μπορείς .

    1. Το μόνο που μας σώζει… Κύριε ελέησον pass….κ καλή μας τύχη….

  11. Αυτο το βιβλίο του Τρούμαν Καπότε στον οποίον αναφέρεστε είναι το ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΕΙΣΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ και ο Ντένι είναι ένας νεαρός ηθοποιός.
    Όμως δεν διευκρινίζεται αν οντως αυτό είναι ιστορικό γεγονός ή απλή μυθοπλασία.
    Ο ίδιος πάντως Τρούμαν Καπότε είχε προφανώς ειδική σχέση με τις καπότες απ’ ότι φαίνεται

  12. Το ξέρετε ότι η Ουγκάντα είναι η χώρα με τους πιο αυστηρούς νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας;;;
    Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι ο Κούλης μας έκανε χειρότερους κι από την Ουγκάντα.
    Κι όχι μόνο η Ουγκάντα αλλά πολλές Αφρικανικές χώρες έχουν πολύ ισχυρούς νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας.
    Άρα αδίκως τον ονομάζουν κάποιοι Αφρικανό δικτάτορα αφού και ο τελευταίος Αφρικανός δικτάτωρ είναι ΔΙΔΑΚΤΩΡ πανεπιστημιου μπροστά του

    1. Ακριβώς.
      Το μέλλον της ανθρωπότητος είναι οι αφρικανικές κι αραβικές χώρες.
      Ζήτω η οπισθοδρόμηση!

Comments are closed.