ΝΕΟ “ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ” ΑΡΑΔΙΑΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ – 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…

Κοινοποίηση:
fotia

Ρεπορτάζ εφημερίδα Μακελειό

Πραγματικά, αυτοί στην κυβέρνηση θεωρούν ότι απευθύνονται σε εκλογικά πρόβατα. Και το έχουν πετύχει εν μέρει, εάν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, όπου η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά…

Αυτός ο λιλιπούτειος πρωθυπουργός, ότι έκανε και πέρσι, έκανε και φέτος. Βγήκε λίγο πριν το καλοκαίρι και είπε πως πρόκειται να επενδυθούν πάνω από 2 δις ευρώ στην Πολιτική Προστασία. Αυτό έκανε και πέρσι και είδαμε π.χ. τα αποτελέσματα με τις πυρκαγιές. Το ίδιο έκανε και χθες λοιπόν, μιλώντας στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών – Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολιτισμού», που διοργάνωσε η JTI Hellas σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας – Ελλάδας».

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον ιάπωνα πρέσβη ανέφερε ότι «έχουμε υποστεί έντονα φαινόμενα. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για την Ελλάδα, τόσο ως προς τον αριθμό των δασικών πυρκαγιών, όσο και ως προς την έντασή τους. Αντιμετωπίσαμε πλημμύρες και είναι καίριας σημασίας να συνεργαστούμε και να αξιοποιήσουμε ό,τι καλύτερο μπορεί να μας προσφέρει η τεχνολογία, προκειμένου να σώσουμε ανθρώπινες ζωές, να προστατεύσουμε τα προς το ζην και να  καταστήσουμε τις κοινότητές μας πιο ανθεκτικές».

Και πέταξε το πυροτέχνημα: «Η Ελληνική Κυβέρνηση πρόκειται να επενδύσει τα επόμενα χρόνια περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ, κυρίως ευρωπαϊκούς πόρους, για την ενίσχυση των υποδομών πολιτικής προστασίας. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική επένδυση, διότι όταν μιλάμε για την κλιματική αλλαγή, εστιάζουμε πολύ στον μετριασμό των επιπτώσεων, αλλά δεν εστιάζουμε αρκετά στην προσαρμογή σε αυτή».

Κούρασες Κυριάκο… Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τους εμπρηστες που εχει γεμισει η χωρα ζαβογκουντουφα γουρλε κλιματικη αλλαγη τους λενε?

  2. Πανακριβο το σανο συνελληνες! Εχει σοδες και κοκα κολες μεσα για καλη χωνεψη? Εχει βρει δανεικα και τα σκορπαει αλογιστα με καποια προμηθεια φυσικα ο γκεσταπιτης”μεταρρυθμιστης”! Αντε ρε παγαινε να δουλεψεις καναν αλλο!

  3. τον κούλη…να ΓΕΜΙΣΕΙ με ανεμογεννήτριες ΟΛΗ την ελλάδα …εκεί ειναι η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ …ΚΟΥΛΗ Γ#ΜΙΕΣΑΙ

  4. Καλα ελεγε ο Χανζης
    οτι μας κηβερνουν τρελοι και αλητηριοι

  5. το ιδιο παραμυθι καθε χρονο τετοια εποχη κκαι οταν θα ξανακαουμε θα μας πουν παλι παραμυθια.δυο δις ειναι αυτα θα φανε καλα εκει στην κυβερνηση,ψευτες εγκληματιες κυβερνωντες.

  6. O γόνος της πολιτικής αποστασίας….λέει ότι προσφέρει πολιτική προστασία….που την πληρώνουν οι πολίτες παντοιοτροπως….

  7. Ωωωωχ.
    Ακονιζουν τα μαχαιροπίρουνα….
    Θα φάνε καλααααα.

  8. Δεν χρειάζεται να επενδύσεις άλλο. Θα έχουν καεί όλα σε δύο χρόνια για να βάλεις ανεμογεννήτριες . Εκτός αν εννοείς αυτό.

  9. Τα δυο δις. ειναι για να φανε η ημετεροι μηπως δινουνε λογαριασμο που πανε ευρο πως ευρο οχι!! αυτα τα λεφτα ητανε για να δωσουνε το πασχα επιταγη ακριβειας στου χαμηλοσυνταξιουχους.
    Πως θα ψηφισουνε την ΝΔ στης ευροεκλογες πρεπει να παρουνε το δωρακι τους.

Comments are closed.