ΝΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ: Η κυβέρνηση είχε επαναφέρει την φρουρά του Φουρθιώτη πριν τον συλλάβουν! ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;;;

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. είχαν επαναφέρει τη φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τους πυροβολισμούς στη… μάντρα του σπιτιού του, τους οποίους τώρα κατηγορείται ότι οργάνωσε ο ίδιος.

Αυτό αποκάλυψε το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Ευγενίδης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «ΣΚ Παρέα».

«Η φρουρά που του αφαιρέθηκε με την απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά την τελευταία επίθεση που έγινε, για μερικές μέρες, όχι στην πλήρη της έκταση, επεστράφη διότι κρίθηκε οτι ο κύριος Φουρθιώτης είναι πράγματι στόχος.

Όμως όταν διαπιστώθηκε και βάσιμα οτι υπάρχει ένα ολόκληρο στήσιμο, υπάρχουν τηλεφωνικές επικοινωνίας, οτι υπάρχει ταρίφα…», είπε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που η εικόνα που υπήρχε σχετικά με το θέμα της φύλαξης από την ΕΛ.ΑΣ του Μένιου Φουρθιώτη, είναι πως μετά το ντόρο που είχε προκληθεί και τις ανακοινώσεις που είχαν ακολουθήσει, του είχε αφαιρεθεί πλήρως, αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, μέχρι να γίνει η προσαγωγή του που κατέληξε σε σύλληψη, μέρος της φρουράς, του είχε επιστραφεί μετά τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, ένα περιστατικό το οποίο όμως «βούιζε» ο τόπος πως είχε οργανωθεί από τον ίδιο.

Άραγε η ΕΛ.ΑΣ. δεν γνώριζε; Ή μήπως τα χέρια της ήταν δεμένα γιατί οι εντολές ερχόντουσαν από «πολύ ψηλά»;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ψεύτες,χυδαίοι,ανίκανοι και δειλοι ,για φτύσιμο όλοι τους

  2. Μόνο ένας ήταν σε θέση να περιγράψει ακριβώς τι γίνεται σ’αυτή τη χώρα….. Ο Χάρρυ Κλυν!!!

  3. Ρε παραιτηθείτε όλοι σας και σηκωθείτε φύγετε. Άχρηστοι ε άχρηστοι.

Comments are closed.