ΝΕΑ NAVTEX ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΑΝΗΜΕΡΑ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΝΕΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤEΛΙΣΜΟΣ- ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΕ ΦΛΩΡΕ, EΣΥ ΝΤΑΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΙΓΕΣ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Κοινοποίηση:
jBi9wCSN (1)

Μόλις λίγες ώρες αφού ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, γνωστοποίησε ότι Ελλάδα και Τουρκία αποφάσισαν, την αναστολή προγραμματισμένων στρατιωτικών ασκήσεων στο Αιγαίο ανήμερα των εθνικών τους εορτών, η Άγκυρα εξέδωσε νέα NAVTEX… για τις ίδιες ημερομηνίες.!

Με πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ για αποκλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο – όπως δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ- η ελληνική και τουρκική αντιπροσωπεία συμφώνησαν να ακυρώσουν τις προγραμματισμένες ασκήσεις με πυρά που είχαν οι δύο στόλοι στο Αιγαίο, ελέω 28ης Οκτωβρίου και 29ης (Εθνική επέτειος της τουρκικής δημοκρατίας).

Οι τουρκικές ασκήσεις που ακυρώθηκαν αφορούσαν ναυτικά γυμνάσια, τα οποία θα ξεκινούσαν 26 Οκτωβρίου και θα είχαν διάρκεια μέχρι 28.

Ωστόσο, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα εξέδωσε νέα NAVTEX για τις 27, 28 και 29 Οκτωβρίου, στη Μεσόγειο.

 Αυτές είναι οι τρεις νέες Νavtex:

Όπως φαίνεται η “κανακεμένη” Τουρκία, δεν έχει κανέναν φραγμό και δεν έχει τον ελάχιστο σεβασμό σε ΝΑΤΟ αλλά και Ε.Ε., η οποία, παραμένει σιωπηλή στις προκλήσεις του Ερντογάν.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Γιατί ρε παιδιά να επιτεθούν στους Τούρκους? Αφού οι Τούρκοι φοράνε μάσκα για τον κορονοιο. Όσο για τον στρατηγουλη το Λέει το όνομα του ΦΛΏΡΟΣ

  2. Ο Φλώρος κ ο κάθε Φλώρος δεν είναι μαλακας να αντιταχθεί πραξικοματικα στη πολιτική τεκτονική μαφία κ να καταλήξει στη φυλακή σαν προδότης.
    Όσοι θέλουν πόλεμο με τον Τούρκο να πάνε Αρμενία μεριά να πάρουν μια γεύση η να βγάλουν τον σκασμο.Ειναι η ώρα της κονομας,της σιωπής,του φόβου κ της αρπαχτης.

  3. Εγώ έστειλα στην Φλωρου, εναν αναπτήρα ΖΙΠΠΟ,
    έτσι για να μην εχει δικαιολογία, οτι δεν ειχε αναπτήρα για να τους καύση…

  4. ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ! ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!

  5. περιμένει το επίδομα θέρμανσης για να τους κάψει……

  6. Στη Ελλάδα θέλανε επαγγελματίες στρατιώτες για να τους ελέγχουν. Δυστυχώς ο συγκεκριμένος υποτακτικός δεν έχει ούτε το σθένος ούτε την ψυχή του Νίκου Ντερτιλή,οι άλλων αξιωματικών που είχαμε στις δυνάμεις καταδρομών. Επίσης όλοι αυτοί οι ακαπνοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχου καμία σχέση με τους αξιωματικούς του σερβικού στρατού.Arkan , Legilla,Mauzer,vladic. Στην Ελλάδα περισσότερο κακαλα είχαν ο Λαγός ο Κασιδιάρης,ο Στέφανος Χίος που αντιστέκονται ενάντια στην προδοσία της πατρίδας.

  7. ο λυμπερης και καθε λυμπερης πρεπει και οφειλει να ξερει καθε νησι και νησιδα.. που βρισκονται… και το μηνυμα-διαταγη που εστειλε στα πληρωματα εκεινο το βραδυ ηταν περα για περα.. λαθος…ειπε.. η πρωτη βολη θα ειναι προειδοποιητικη.., μεγα λαθος κατα την αποψη μου… επρεπε να πει κλειδωστε τους στοχους σας….η πρωτη βολη να ειναι καιρια και να επιτυχει 100% για να καταστραφει ο στοχος.. (((( γιατι 2η μπορει να μην προλαβεις να ριξεις ))))…

  8. Βγηκαν οι ρεζιληδες της κυβερνησης και ειπαν “κοκκινη γραμμη ειναι τα 6 μιλια”.
    Μα τα 6 μιλια ειναι εθνικη κυριαρχια.
    Αν τους αφησεις να μπουν και δεν προστατευσεις την κυριαρχια σου…τοτε φυλακιζεσαι συμφωνα με το Συνταγμα.
    Μιλαμε για πολυ μεγαλους ξεφτιλες.

  9. ρε φιλε ΠΡΟΣΟΧΗ που γραφεις παρακατω δεν ξερεις τι σου γινεται. ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΥΜΠΕΡΗΣ – ΦΛΩΡΟΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ… ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ .ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ.

  10. Δεν φταίει ο Στρατηγός, όπως τότε στα Ίμια δεν έφταιγε ο Λυμπέρης. Φταίνε οι φοβικοί, ανθέλληνες και ανίκανοι πολιτικοί προϊστάμενοι των εκάστοτε αρχηγών καθώς πολλές φορές και η ανικανότητα/οκνηρία/οπορτουνισμός υφιστάμενων. Πχ ο Λυμπέρης έδωσε εντολή για κατάληψη από των Ιμίων αλλά κάποιος υφιστάμενος ανεγκέφαλος δεν σκέφτηκε πως τα νησιά ήταν δύο και διέταξε σχεδιασμό για κατάληψη μόνο του δυτικού νησιού ενώ έπρεπε να πάνε δυνάμεις και στα δύο νησιά. Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ο υφιστάμενος να το έκανε σε συνεννόηση με πολιτικούς προϊστάμενους όπως γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις ή σε συνεργασία με ξένες πρεσβείες! Έτσι είναι αυτά, πάντοτε υπάρχουν άνθρωποι σε διάφορες θέσεις με σκοτεινό ρόλο αλλά δεν είναι ο Φλώρος στην προκειμένη περίπτωση, όπως δεν ήταν ο Λυμπέρης με τα Ίμια.

    1. ο λυμπερης δεν ηξερε οτι υπηρχαν 2 ιμια..?.. θυμαμαι το μυνημα – διαταγη.. που εστειλε στο στολο και δεν συμφωνω καθολου… ειπε η 1η βολη θα ειναι προειδοποιητική… εγω λεω επρεπε να πει…κλειδωστε τους στοχους σας…και η πρωτη βολη πρεπει να ειναι καιρια και να βρει τον στοχο 100% και να τον καταστρεψει…..,,((( γιατι 2η μπορει να μην προλαβεις να ριξεις.., )))

  11. Θαψαμε τη Χ.Α και ανασύρθηκε από τις στάχτες του ο Υποκόμης Φλωρέτος και το σαπιοκάραβο!

  12. Ντρέπομαι για την πολιτική ηγεσία της χώρας, οι άνθρωποι είναι χειρότεροι καρπαζοεισπράχτορες απο τον Χατζιαβάτη.

  13. Αν είχε λίγο φιλότιμο ο κ. Φλώρος έπρεπε να παραιτηθεί μετά το πέρας της πρώτης κρίσης. Αν δεν το θυμάται στον όρκο που έχει δώσει έχει ορκιστεί πρώτα στην Πατρίδα, μετά στο σύνταγμα και μετά στους ανωτέρους.

  14. τι θα γινει Φλωρε και λοιποι στρατηγοι ? παρτε την κατασταση στα χερια σας ,σκατα εχετε στο κεφαλι σας η’ τοσο πολυ ειναι το χρημα που σας μπουκωσαν ? αν δεν μπορειτε πηγαιντε σπιτι σας να κανουμε τον Στεφανο στρατηγο , που μπορει να μην σπουδασε σε σχολες πολεμου αλλα τουλαχιστον εχει @@@

  15. Ξέρει ο Κούλης.
    Οι Εθνικιστές οι μόνοι που νοιάζονται για την πατρίδα αυτή τη στιγμή είναι εναντίον του και ουδόλως νοιάζονται αν ο Ερντογάν φτάσει και στην Αττική.
    Αυτό βέβαια τον βολεύει να ξεπουλήσει και το Αιγαίο στους Τούρκους που από την αρχή ήταν το σχέδιό του.

  16. Η πολιτικη εξουσία ειναι και ανικανη,και φοβισμένη,είναι σχεδον πεθαμενη.Τι κάνει η στρατιω,τικήηγεσία,και αυτη κρατικοδιαιτη και ορκισμένη στο Ελληνικό Σύνταγμα;Απο οτι βλέπω στέκονται μόνο όρθιοι πίσω απο εντολοδοχους,φορώνταςτα παράσημα τους,Αλήθεια,τι ανδραγαθηματα κάνανε;;;;;;;;

  17. ΑΣ ΚΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

  18. Ζουμε υπο τουρκικη κατοχη.
    Οι ραγιαδες στα ΜΜΕ και στην κυβερνηση υπακουνε στο τακουνι του Σουλτανου.
    Βαζουν φυλακη τους ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες…για να μην χαλασουνε την σουπα του κερατα ραγια κουλη.
    Οι ΕΔ θα το αντεξουν?

  19. ANΤΕ ΑΓΟΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ …

  20. Τελικά ο Μητσοσκατάκης και ο ερντογάν έχουν κοινή πορεία στο να φυλακίζουν αθώους πολιτικούς αντιπάλους.
    Και κατά πως είπε και η τουρκάλα πρωθυπουργός Ntora τί θέλετε; να κάνουμε πόλεμο;

  21. ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ.

  22. AN YΠΗΡΧΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ Ο ΥΠΕΞ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΤΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΣΜΟ ΤΗΣ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ Γ——-Ε ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Comments are closed.